Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Психология » Статии


Сексът като метод на отработване на комуникациите в емоционално чувствен план

Мъжкото и женското начало – необходимостта от партньор в социума

1. Проблемът на човечеството и големите градове – битката за енергиите, защо хората пушат нервно с ръце в джобовете, липсата на енергия и необходимостта от нейното набавяне.

2. Бъдещето на човечеството и енергийното здраве!

3. Източниците на енергия, твърдото гориво, хранителните продукти, въздуха, водата и слънцето, сексуалната енергия, енергията – прана и фините енергии на Святия дух.

4. Хората обичат да им се обръща внимание,. да бъдат галени и ухажвани, да получават енергия.

5. Хората не знаят, че могат да получават енергия, само когато се научат да я отдават. Работата с приемане и отдаване на енергията. Ето – това е!

6. Най-четените книги в Интернет пространството и най-често посещаваните сайтове са свързани със сексуалните отношения и енциклопедии, видове запознанства, преодоляване на самотата, търсенето на партньора. Агенции за запознанства, защо са толкова важни те! Защо проституцията така просперира и е вечна най-древна професия!

7. Човек мисли в по-голямата си част от времето за секс, което доказва, че той е всъщност един сексуално-емоционално-чувствителен комплекс, вместо споменаваното „рацио“.

8. Паричната енергия и сексуалната енергия са в основата на манипулацията.

9. Колосалната злоупотреба с работата на лихвения процент!

10. Колосалната злоупотреба със сексуалната енергия!

11. Опита да се въведе изравняване на стойностите между финансова и сексуална енергия, всичко се купува, включително и секс. „Пари – секс – пари“

12. Увеличаващ се брой на хора с изкривена сексуална ориентация – хомо и гей сексуално програмиране.

13. Резултати от действията на порноиндустрията и опитите да се препрограмират индивидите вкл. в областта на секса. Всеки филм съдържа подобна програма въздействаща в областта на секса. Добавяйки – реклами и медии.

14. Когато избираме между няколко неща, какво да правим, в повечето случаи първо се насочваме към най-апетитното и то е свързано със захранващата система на енергиите от секса. Енергията на другия пол, която ни липсва. Човекът е устроен така, че във физическото си и енергийно тяло има нужда от енергията на партньора – вътрешен и външен. Съответно – мъж- вътрешна жена, жена – вътрешен мъж.

15. Човекът е устроен като двуполово същество, има нужда от партньор на физически и енергиен план.

16. Най-голямото удоволствие на човека идва от съединяването на енергиите – мъжка и женска.

17. Най-често срещаните интереси в живота са: здраве, благосъстояние, секс, взаимоотношения, развитие.

18. Най-често срещаната дума в интернет е секс.

19. Секс, това не е удоволствие, нито пози, нито техники, нито глад за удоволствия, нито срам и чувство за вина, нито сексуалност.

20. Секс, това е обмяна на енергии, взаимовръзка, на вътрешен и външен план. Даване и вземане, като първо е желанието за даване, а не вземане.

21. Секс, това е част от съобразяването с действителността, че във физически и енергиен план, човекът е полярен и има две начала – мъжко и женско, янг и ин.

22. Секс, това е и нуждата от ендорфини.

23. Сексът, това е най-често изпълняваната дейност след яденето, ако се приеме, че включва и мислене за това.

24. Разбирането на двойнственото начало у човека, на неговата полярност и на необходимостта от възстановяването на изначалните отношения между двете начала – мъжко и женско.

25. Мъжкото начало, това е връзката на човека с Небето, женското, това е връзката му със земята.

26. Ако сексуалната енергия се явява част от етажите на енергийната пирамида, то следва, тя да се преподава като начин на използване заедно с другите подобни етажи, например на паричната маса.

27. Смесване на двата вида енергии у човека, мъжката и женската, необходимост от мъжка енергия у жените, необходимост от женска енергия у мъжете.

28. Женска енергия у мъжа, необходимост, изразява се в поява на форми с които се дават сигнали за подобни на глада и жаждата, нужди на тялото. Тъй както е гладът и жаждата, и сигналите произтичащи от нуждата от течности и храна, тъй е и устроен подобния механизъм, за сексуален глад, изразяващ се в нужда от обмяна на енергии.

29. Хората, които имат от двата вида енергия, изглеждат много добре. Енергийните потоци у тях функционират равномерно. Енергиите се размесват и има хармония.

30. У хора, които живеят самотно и не умеят да балансират енергиите си, тоест не са намерили хармония с вътрешния си мъж или жена, има постоянен дисбаланс на енергиите, изразяващ се в излишък или недостиг на енергия. Съответно, състояния на агресия и напрежение или сънливост и отпадналост.

31. Човек трябва да намери баланс, да осъществи равновесие и хармония с вътрешния си партньор, жената с вътрешния мъж и мъжът с вътрешната жена.

32. Мъжът трябва да разбере от какво има нужда жената, и жената, съответно трябва да разбере, от какво се нуждае мъжа. За тази цел, мъжът трябва да се постави в ролята на жената, а жената в ролята на мъжа. Как ще стане това, когато никога никой от двамата не бил в един живот и двете.

33. Ще стане това, когато се провеждат курсове по осъзнаване и влизане в ролята на другия пол. Чрез игрови ситуации, чрез модели на пълна откритост и прозрачност в отношенията

34. Когато мъжът се опита да проумее жената до себе си и я приеме като своя втора половина. Когато жената се опита да разбере мъжа до себе си и се опита да го разбере като свое второ аз. Когато двамата се взаимно допълват и осъзнават като една неделима полярна цялост.

35. Етажът на сексуалната енергия и етажът на паричната енергия, трябва да се анализират и осъзнаят защо са толкова важни за социума. Жените и секса! Парите! Властта! Благата! Здравето! Към какво се стремят хората? Какви са пожеланията които си отправят? Какви късмети се залагат в коледната баница?

36. Здраве, благосъстояние /благосъстояние и пари не са едно и също/, щастие, хармония, власт, сбъдване на мечтите, пари!

37. Защо хората имат неправилно отношение към парите? Парите като енергия, която им носи объркване, парите като нещо, което трябва да бъде премахнато, парите като средство за поробване и държане в състояние на контрол, парите като лост и стимул за развитие на човека, парите като средство за прехрана.

38. Когато отношението към парите се изправи, тогава се разбира защо те са били допуснати да съществуват. Като лост за развитие на човека.

39. Как става самонадяването на примката и как човек изпада в състояние на парична зависимост. Започва да търси пари и да ги очаква, при което те не идват по неговото желание. Тоест механизмът на привикване на парите задействува само когато човек не ги търси. Тогава те се стичат спокойно у него по предварително зададената им програма като средство за съответната цел.

40. Парите като средство за прехрана, това е обичайната парадигма върху която е стъпил „допуснатия от Създателя“ майстор на хитрините.

41. Може ли да се надхитри механизма на казиното и хазарта? – Никога!
В Природата няма хазарт. Парите за да дойдат някъде, трябва да се вземат от някъде и когато това става с цената на войни и убийства, това не е за благо.

42. Философията на илюминатите е да се вършат с двете ръце едновременно „благотворителност и разпалване на войни“, но по този начин, кармата на човечестнвото се задълбочава. Парите, които се изкарват по тази философия, не носят благо и истинско вътрешно развитие. Има развитие на способности, което не е за благо на човека като цяло и същност. Придобиването на определени опитности, ако не води човека до еволюция, не бива да се допуска, защото след него идва срив във вътрешните структури на човека.

43. Допускането на „вземане назаем“ в началото на дадено начинание, вкарва човека в ситуация да очаква пари за да ликвидира задлъжняването си, и точно това, го прави зависим, в резултат на което, зависимостта му се увеличава, парите обикновено не идват по негово желание и очакване. Именно това е капанът, който го вързва в зависимост.

44. За да постигнеш нещо, трябва да рискуваш, влизането в риск, това е задлъжняването и след това е капанът, битката за неговото преодоляване. И Обиграване, но когато го обиграеш, тогава наистина ставаш Ловец. И в двата потока на енергиите – паричният и сексуалният. Това е пожелание за всички Строители на Новото!

45. Не е ли по-добре да правиш нещо все пак за другите като се опитваш да служиш на обществото, отколкото да затъваш в отшелничество и медитативен егоизъм. Това е въпрос на избор! Спокойствие и заблатяване, или битка с нередностите по пътя и преодоляването им за благото на ближния!

Сексът като фактор на разширяване на съзнанието и узнаване на предначертанието
Сексът като метод на баланс на енергиите
Сексът като метод за отработване на комуникацията в емоц. чувствен план
Сексът като начин за получаване на удовлетворение-оргазъм при сливане между телата и душите/Само при сливането на душите е възможен истинския оргазъм, другото е тръпка или неистов стремеж да се вземе нещо от живота. Оргазъм – това е сливане на външен и вътрешен план. Без вътрешно сливане, сексът е чиста механика, не водеща до емоционално-чувствено развитие.-бел от ред./

Папка: Статии | Добавил: Пими (06.06.2009)
Разгледан: 2688

Контакт         3.236.209.138           Вторник          28.03.2023, 16:26