Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Психология » Статии


Сексът като метод на балансиране на енергиите

Интеграция на мъжкото и женското начало
Съзнание и душа в едно!
БАЛАНС МЕЖДУ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОТОЦИ
И ДВАТА ВИДА ЕНЕРГИЯ – МЪЖКА И ЖЕНСКА
Смесване на енергиите и консолидация на енергийното тяло
Енергийно интегриране – мъж-жена

Баланс между енергиите, двата потока у човека, „ин“ и „янг“, малката орбита и двата централни потока у човека.
Енергиен – завършен комплекс, партньорство, секс и брак, развитие и обединяване на енергиите в партньорство.
Енергийното развитие под влияние на космическата орбита и необходимостта от брак, мъж – жена, енергийната зависимост.

Енергийното развитие под влияние на свободно боравене с двата централни потока, свободно партниране между мъжа и жената, мъж и жена под влияние на двата потока.
Премахването на енергийната зависимост и овладяването на двата потока, прави човека осъзнаващ митологията на половите контакти, осъзнаващ невероятната лъжа в която човечеството е било принудено да живее, все в името на мъжката и женската енергия, кой да я достави и как да я контролира, митът за продължението на рода и необходимостта от контролиране на популацията, та тя и без това е извън контрола, човечеството се разраства неконтролирано от себе си, остава всъщност главната причина – енергийната зависимост и нуждата от сливане на двата пола в едно същество на вътрешен план, което ще съедини двата вида енергии у себе си, тоест ще намери в себе си накрая вътрешния енергиен мъж или жена.

Какво да се прави с чуждата енергия, която прониква между 2 и 6 чакра. За справка, енергийното тяло на човека между 2 и 6 чакра работи и с чужда енергия. Как да се обработва тази чужда енергия?
Как да се интегрира в собствения енергиен комплекс. Особено осезателно това се усеща, когато човек е на обществени места, в транспорта, около него кашлят, изхвърлят излишъка от енергия, /а на тези места има натрупана енергия, затова и обикновено първата реакция на пушача е да запали цигара, за да създаде отходен канал/ която в определен момент се оказва, че е проникнала в него, и той самият се чувствува свръхпрепълнен с нея. Или пък по време на секс, когато при обмяната на сексуалните енергии, човек възприема чуждата енергия. И в началото, докато тя се сбалансира, той се чувствува или свръхнапълнен или в недостиг – някой като че ли те е изсмукал. Сбалансирането врочем по време на секс е част от голямото предимство на тази дейност. Самият секс е метод за да се научи човекът да сбалансира енергиите. Мъжката и женската енергия по време на секс се взаимно уравновесяват, енергиите се омекотяват. Изчезва остротата на излъчването, недостига или излишъка и при двете страни. На излишък и недостиг. Но така ли е например, когато човек пътувайки в превозното средство просто усеща как нещо преминава през него, и той се усеща или изсмукан или свръхнатоварен с енергия. Някой си представете кашля край вас, при което около него се отделя количество енергийна шлака, и в началото вие се чувствате сякаш сте поели част от този „енергиен боклук“ у вас. Тогава направете усилие, и за да преодолеете напрежението от чуждата енергия, /боклук – символично е тогава за вас, когато е просто много по-груба по вашата/, създайте във вътрешния си енергиен комплекс сбалансиране, задръжте дишането за няколко секунди. Изравнете налягането. И ето – успокояването ще настъпи. Какво става когато след секс единият от партньорите е поел повече енергия, другият го е загрял, той изглежда зачервен и докато обработи чуждата енергия, в него всичко кипи. При това, това става в полето на секса, където партньорите се срещат за да се хармонизират. Точно поради това и секс се прави само с партньор, който ти отговаря на вътрешното състояние, и от който може да вземеш и да му дадеш нужната енергия.
Между втора и шеста чакра, безспорно енергията която постъпва е от чужд тип, тоест тя не идва от чистия извор – горе и долу – на централните енергийни потоци. Тази енергия ни привнася различни натрупвания, които нашия енергиен комплекс трябва да обработи. И когато тази енергия идва от сроден енергиен комплекс, човек с подобна енергийна конструкция, тогава проблеми няма, но когато при среща с разнородни хора, стане това преплитане на енергийните комплекси, тогава обаботката на енергиите се затруднява. Повечето хора не осъзнават, че живеят в състояния, или на прекален излишък от енергия, или на прекален недостиг на енергия. Обикновено хората, които имат брак и в този брак са твърде разнородни, мъжът е много мъжествен, а жената – женствена, в тези случаи, обикновено, мъжът има при отсъствие на жена си, свръхизлишът от енергия, а жена му изпитва при това отсъствие – недостиг. Сбалансирането се получава при среща на физически план и тогава хората обменят енергиите си. Този, който има да дава, и съответно другия да взема. Изравняват се скачените съдове. При секс, това изравняване също съществува. Но вече и на още по-вътрешен план.

По време на секс, партньорите изравняват енергийните си равнища.
Ето няколко казуса: Относно жените, които практикуват най-древната професия, които понякога нямат избор, и са принудени да поемат чуждата сексуална енергия, след което трябва да я обработят в себе си. Или да кажем случая на някой лечител, който поемайки чуждата енергия на пациента впоследствие търси начин да я обработи или да се освободи от нея. Или да вземем случая на някой занимаващ се с масаж, който също поема част от енергията на своя масажиран обект.
Всички тези случаи изискват: и момичето с древната професия, и лечителят, и масажистът, всички те да се научат да си изработват филтър, който да пропусква само тези енергии от чуждите енергии, които са им по силите. Иначе, напрежението става високо, и рано или късно бушоните изгарят. Бушоните на енергийната система прегарят, когато се пусне в инсталацията по силна енергия от възможното за възприемане. Обикновено, когато енергиите на отсрещния са груби и несъвместими с тези на единия партньор, се получава това. Тогава в човека всичко кипи, той търси начин, при който да се успокои и балансира, но докато това стане, е в състояние, „не може да си намери мястото“.
Как става изработването на този енергиен филтър? Много лесно, чрез създаването на енергийна защитна обвивка. През тази защитна обвивка, която обхваща втора до шеста чакра, ще могат да преминават само тези енергии, които са съвместими с енергийната система на носителя на обвивката. Обвивката е вид енергийно защитно кълбо, с което впрочем се ражда отначало всеки човек. Нека да повторим, всъщност най-добрата енергийна защита, това е самата аура на човека, която обаче в повечето случаи е доста изтъняла, като се има и предвид, различието на енергиите, които текат между хората, несъвместимостта в повечето случаи – груби и фини енергии. Как се чувства едно момиче, което практикува древната професия, след като е прекарало няколко минути с клиент, който е крайно енергийно несъвместим с нейната енергийна конструкция. Подобно е състоянието и при изнасилване, когато груби по форма енергия нахлуват в енергийния комплекс на потърпевшия. В такава ситуация, има само един изход, пречистване на грубите енергии, сбалансиране на енергийните потоци..

Въвеждане на ред в енергийния комплекс

ТОЧНО ПОРАДИ НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ПОРЯДЪК В ЕНЕРГИЙНИЯ КОМПЛЕКС, се налага и това разяснение относно енергийната защитна обвивка, съединяваща енергийните центрове между 2 и 6 чакра. Тази защитна обвивка изпълнява ролята на защитна система предпазваща само от енергиите, които са несъвместими, но иначе тя филтрира и изпълнява ролята на предпазител за нежеланите енергии. Всъщност всеки един масажист трябва да си е създал за себе си, такава защитна обвивка. Всеки един лечител трябва да има своята енергийна защита по време на лечителските сеанси. Колкото до занимаващите се със секс, като припечелване на средства за оцеляване, то за тях това е в сила напълно и би им дало възможност да съхранят своята младост и здраве. Вижте какво става след практикуване няколко години на тази древна професия. Състаряване, кожата на лицето се изменя, енергийният комплекс не е могъл да се справи с разноликите енергии.

Разбира се, че това не е така, когато човек избира своите партньори.
Защитната обвивка е нещо, което ще се усвоява в следващите години на преход на енергийните честоти. Обвивката е само настройващ се филтър. Непропускайки ненужното и прозрачна за нужното тя прави човека защитим. За повече информация, вижте книгата на Дмитрий Верищагин „Освобождение“, в която е описана технологията по създаването на тази защитна обвивка.
Интегриране на мъжкото и женското начало – смесване на двата вида енергии – мъжкото и женското начало в синтез – мъжки и женския енергиен комплекс – човекът като съвкупност от двата вида енергии – стремеж към обединяване и смесване на двата потока вътре в човека.
Неистовият стремеж за външно попълване на нуждата от енергия на противоположния пол, резултат от нуждата от обединяване на двете в едно, на двата енергийни разделени комплекса в едно, енергийната цялост се получава като резултат от смесването на двата вида енергии – мъжка и женска.
Мъжът иска да докосне жената в женските белези, гърди и ханш, там където енергиите бликат, а съответно жената хваща мъжа в съответно неговата енергийна мъжка цялост.
Скоро ще се сложи край чрез осъзнаването на енергийната потребност на разширилото се понастоящем лицемерие, че единият може без другия. Всъщност двете начала се борят за да се свържат, това е борбата за енергиите. Всяка жена се бори за потребността си от мъжка енергия, и всеки мъж – съответно иска да има женска енергия, тогава всеки от тях като социална единица става завършен и силен. Това именно прави брака засега популярен все още, а лицемерието лежи в основата на непризнаването на откритата зависимост на всеки един от другия.
Завършеност в енергиен план, енергийно информационно развитие като синтез между мъжкото и женското начало.
Енергийно информационното развитие не е възможно без обединяването между двете начала в енергиен план. Енергийна перфектна /завършена/ закръглена мъжко-женска форма на комплекс – това е целта.

Засега бракът и партньорството са възможни като начини на това развитие в социума.
Жаждата за сливане с другия като свързване с друг енергиен комплекс засега погрешно се свързва със стремеж към полов акт или разгонване. Напротив, нормалната жажда и стремеж към енергиен баланс у човека, го кара да търси у другия прегръдката, милувката, целувката, хващането за ръце. Неразбирането на това от страна на някои жени, говори за дивото и невежествено състояние на енергийната им култура. Една прегръдка или една милувка, това не означава желание за секс у мъжа спрямо жената. Желанието за докосване, и потиснатия стремеж у жената да се зареди с мъжка енергия, а когато тя отпусне това у себе си, тогава шлюзът се отваря. Всъщност целият ни социум е пропит от женска нега, желанието на жените да се слеят с мъжката енергия, но жените не си признават това, а чакрите им инстинктивно излъчват тази нужда, която те подтискат. Всъщност в стремежа на мъжа да докосне женския ханш и гърди, е скрит дълбокия импулс у жената, която го излъчва като желание за близост.
Всъщност жените със своето лицемерно поведение и облекло, което ярко излага на показ женските полови белези, просто подтискат у себе си нуждата по този начин на стремежа и жаждата си за мъжка енергия. Погледнете женското съсловие, то е крещящо в своите нужди за тази мъжка енергия, дълги крака вмъкнати в панталони, захапали цигари начервени устни поради дисбаланс на енергиите у себе си, почти всяка жена носи у себе си този дисбаланс. Но модата, да, тя трябва да се спазва, жената в своята роля на външно независима, не иска да си признае своята вътрешна реална зависимост от мъжа. А някои са правили съответния нестандартен секс, защото така им било казано, че трябва или че така било модно да се прави! Едни от жените са свръхупотребявани и в тях има излишък на мъжка енергия, а друга част, страдат от недостиг и последните се преструват, че могат да бъдат независими, и то дотогава когато срещнат поредния мъжки екземпляр с когото най-накрая показват същността си.
Че мъжът можел без жена, а жената – без мъж никога! И да, и не! Единият и другият се нуждаят и желаят взаимно като привличащи се полюси. Може да се извърши въздържане естествено и самоограничаване под контрол, но кому е нужно, нима енергоинформационното развитие и развитието на човека като емоционално-чувствена завършена личност би се осъществило в състояние на монашество. Монасите на времето, а и сега, малцина, те имат друга задача. За светските хора повсеместно важат настоящите проблеми.
Жената в състояние на енергиен глад и мъжът състояние на енергиен глад, и двамата се стремят по един и същ начин към едно и също нещо, енергийно информационно развитие което се изразява в своя краен стадий като мъжко женски енергиен вътрешен комплекс или обединяване на двата енергийни потока във всеки от двамата на вътрешен план, но докато това се получи има борба за обединяване на външен план.
Как да се спомогне за това вътрешно затваряне на потоците като се прави удачното външно сливане в определени периоди с партньорство.

Зад желанието за секс стои първо желанието за набавяне на съответната енергия, и второ, стремежа на човека към удоволствие, при положение, че му е било внушавано толкова дълго, че секс това е екстаз. Жаждата за ендорфини, както и преди всичко за противоположната енергия, ето това прави секса толкова необходим и актуален. А не стремежа за продължение на рода, нито социалния стремеж човек да създаде семейство. Семейството се явява осъзнатост на нуждата от енергиите и по този начин се решава леко въпроса за обединяването на двете енергийни начала в една семейна двойка. На този етап, това се прави неосъзнато и двамата партньори в семейната двойка не разбират никак ролята на енергийния съюз. В повечето случаи, след известно време този съюз търси начин да се разтури и подмени партньора с друг източник на съответната противоположна енергия. Мъжът се нуждае от женска енергия, но в съответния носител, който естетически съвпада с неговия вкус.
Най-големите спекулатори с енергийния и сексуален глад, това са еротиката и порнографията и индустриите, които стоят отдолу. Егрегорите на тези две индустрии, са обхванали яко тази изначална потребност на човека и я експлоатират жестоко. Всъщност мъжът не търси картинките, нито външните красиви форми, погледът му бива запленен даже не и от обещанията за сладост по време на сексуален акт. Мъжът обикновен потребител на тези сайтове, търси съвсем просто само едно, нуждата от енергия, която вижда в разголените женски форми. Ето, това е „болното въображение“, което виждат някои блюстители на реда, в кавички самите те потънали в паяжините на примката на егрегорите, в собствената си заблуда. Те търсят в ползването на тези сайтове болно съзнание у потребителя.
Всъщност потребителите са нормални хора, които се стремят към енергия, само че не в съответните места поради примиките на социума, а в виртуалното пространство. Егрегорите всъщност са разработили перфектно своята система за да ловят мухи чрез метода на филията с мед.

Егрегорите са разработили всъщност системата на илюзията „майя“, понятие според Източната философия, като са поставили във възприятието красивата женска форма, която сама по себе си е красива като се моделира съзнанието с обещания за много енергия и обещания за удоволствия, за ползване на енергиите. Пример, широк женски ханш и красиви женски гърди, всъщност това е просто символ, зад който се прокарва обещание и илюзия. Реално зад външните белези у носителят стои едно възможно невинно съзнание и защо не, една душа която не подозира че я експлоатират по този начин. Много често жените не осъзнават по време на модните ревюта в какво ги въвличат егрегорите, в какво ги превръщат /кукли-барби/ и как ги манипулират превръщайки ги в обекти на сексуални апетити.

Какво представлява истинският мъж и истинската жена в този преходен период на земята.
Очевидно, това не е този мъж или жена, които сме свикнали да виждаме от кориците на модните списания, нито пък тези, които се показват върху подиумите на модните ревюта.
За да се разбере, какво е това „истински мъж“ или „истинска жена“, трябва да се тръгне от позицията на замисъла на Създателя, и най-вече от понятието за еволюция. Ако един мъж или жена не еволюират като такива, те естествено не са истински представители на своя пол, на своята принадлежност. Кой е критерият за еволюция тогава? Може би да се съобразяваш с духа на времето!
А кой е духът на времето! – Само не и това, което се проявява в рекламите и клиповете. Това очевидно означава да се гмурнем в дълбоките води на вътрешното си усещане. Замислете се, кой е истински от тези мъже и жени, които са около вас. Както казват – „мъжът трябва да бъде мъж“, а „жената – жена“. Това естествено не означава, че мъжът е в старите параметри на грубост и агресия, емисия и действеност. А съответно жената – с престилка в кухнята, пасивна и отглеждаща домочадието.
Та, много просто, ние сме загубили представата за истинските мъже и жени! Някой ни създава на порции имидж на поредната жена вамп и поредния обаятел на женските сърца. А също така и вече мелезите в лицето на бисексуалния мъж, гей, жена с изразени мъжки качества и наклонности към жени. Време е да осъзнаем манипулациите в секса!

Папка: Статии | Добавил: Пими (04.06.2009)
Разгледан: 2490

Контакт         3.236.209.138           Вторник          28.03.2023, 16:46