Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Луиз Хей » Благодарност
Благодарност [52] Медитации за изцеление на живота [127]
Излекувай живота си [9]



Медитация Кундалини


Това е една от най-популярните и мощни техники на Бхагван Шри.

В тебе ще се пробуди много енергия кундалини. С нея ще се чувстваш жизнен, ще вибрираш с нея. След като енергията е била събудена, се използва танцуването, за да се разпръсне енергията, за да се върне в космоса, в съществуването. Следва тишина, следва покой.
Техниката е разделена на четири петнадесет минутни степени. Към първите три степени трябва да се използва музика, като съпровод, но последната трябва да се прави в пълна тишина.

Първата степен: За петнадесет минути, нека цялото тяло да се тресе. Нека клатенето започне от ръцете (от китките до върха на пръстите) и стъпалата, където са разположени всички нервни окончания в тялото. Дръж очите си релаксирани, мускулите на лицето ти - релаксирани. Нека всичко се тресе, всичко да трепери. В началото ще трябва да го правиш, но след няколко минути треперенето ще те завладее. Ако държиш цялото тяло разхлабено, треперенето ще тръгне от ръцете ти, от стъпалата ти, от главата ти, докато завладее цялото тяло, докато ти се превърнеш в треперене.

Втора степен: Сега, в продължение на петнадесет минути, дай възможност на енергията, която е била събудена, да бъде изразена чрез танца. Ще бъдеш пълен с енергия; дай възможност на енергията да се разпръсне чрез танца. Танцуването е важно. В тебе е било събудено голямо количество енергия, към което тялото не е привикнало. Без танца, ще чувстваш известно смущение, известно неспокойствие, известно безпокойство. Затова се потопи тотално в танца. Изрази чрез танца, чрез празничността енергията, която си събудил в себе си. Наслаждавай се!

Трета степен: В продължение на петнадесет минути стоейки или седейки, остани напълно неподвижен. Трябва да свири мека музика. Дай си възможност да се слееш с нея.

Четвърта степен: В продължение на петнадесет минути, легни долу и бъди. Няма нищо друго, освен тишина, нищо друго, освен покой, вътре и отвън.

Забележка: Очите остават или отворени, или затворени на първите две степени и, разбира се, затворени на последните две степени.

Ошо


Папка: Благодарност | Разгледан: 3251 | Любовен | Еротичен | Дневен | | Дар Добавил: Sis
Контакт         3.145.201.71           Вторник          16.04.2024, 23:20