Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Луиз Хей » Благодарност
Благодарност [52] Медитации за изцеление на живота [127]
Излекувай живота си [9]



Пряк път към чудото

Ако има пряк път към чудото, това е благодарствената нагласа. Когато човек се научи да бъде признателен, той отваря живота си за отзивчивостта. Признателността задейства Закона за отзивчивостта.

Ако се научите да използвате двете прости думи „Благодаря ти”, това ще ви помогне да осъществите желаните неща. Ако, например искате определена маса в някой ресторант, благодарете на салонния управител предварително; това обикновено ще ви осигури маса, разположена точно където искате да седите. Мога да продължа с още примери, но съм сигурен, че разбирате какво имам предвид.
Някога мислили ли сте какво се случва, щом кажете „благодаря”, когато изпитвате признателност? Нека видим. Казвате „благодаря” и за частица от секундата се създава близост между вас и човека, на когото сте благодарили. Това кара въпросният човек да се чувства желан, ценен и дори важен. С други думи, изразяването на благодарност кара човека да се чувства добре.
Простият факт е, че не можем да дадем, без да получим. Това, както ни казват всички философи, е закон. Ние даваме каквото решим и получаваме обратно, каквото сме дали. Така всъщност ние избираме какво да получаваме в живота. Колко жалко за онези, които не са научили тази проста истина.
Не приемайте това, което казвам аз или някой друг, на доверие! Кажете „Благодаря ти” и наблюдавайте резултатите в живота си. После кажете „благодаря” още преди реализирането на желания резултат. Ще се изумите колко бързо животът ви ще се изпълни с прекрасни неща, които някои предпочитат да наричат чудеса.
Какво прави за вас изразяването на благодарност? Когато накарате другия да се чувства добре, вие също се чувствате добре. Когато накарате другия да се чувства значим, вие също се чувствате значими. Колко е хубаво да си помогнете да се чувствате добре, значими и дори ценени. Отправянето на благодарност към другите ни осигурява същото уважение и удовлетворение, което сме изразили с благодарността си.
Този начин на живот е чудесно приключение. Да познаваш даден закон, означава да го зачиташ, а Законите на благодарността и отзивчивостта са научен факт. Когато вярваш в тези закони и ги практикуваш редовно, това позволява на Съзидателната сила да работи за теб.
Пред нас се отварят грандиозни възможности, щом се научим да ценим и уважаваме нещата, които другите вършат, за да направят живота ни по-приятен. Човек създава собствените си преживявания, така че нека те бъдат изпълнени с уважение и признателност. Тъй като вие избирате преживяванията си, имате възможността да демонстрирате тази форма на любов, а любовта винаги поражда конструктивно, творческо действие.
Всичко започва с благодарствената нагласа и с изричането на двете прости думи „Благодаря ти". Не можем да подарим доброто. То продължава да се връща при нас по-голямо и по-хубаво отпреди. Сега зависи от вас! Докажете силата на благодарността и ще практикувате нещо, което някои наричат най-висша форма на молитва.

О, между другото, благодаря ви, че прочетохте това есе. Ценя отделеното време, ценя и ВАС!


Преподобният Майкъл К. Рен е пастор в Първата църква за религиозна наука в Чикаго и е автор на няколко книги, включително „Ефективна радиореклама”, „Нещо хубаво ще се случи” и „Силата на всеотдайността”. Майкъл е харизматичен и динамичен лектор, чиято житейска философия е собственият му успех, този на клиентите му и на всички, с които контактува.

Майкъл К. Рен

Папка: Благодарност | Разгледан: 2442 | Любовен | Еротичен | Дневен | | Дар Добавил: Пими
Контакт         44.200.182.101           Петък          29.03.2024, 16:42