Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Суровоядство » Най-тежкото от всички престъпления е..
Най-тежкото от всички престъпления е..
..ДА СЕ ПРИВИКВА НОВОРОДЕНОТО ДЕТЕ КЪМ ГОТВЕНИ ХРАНИ

На всички трябва да стане ясно, че яденето на готвена храна е едно неестествено действие и бидейки причина за всички човешки болести, то е такъв страшен навик, че веднъж станал жертва на безмилостните му лапи, човек никога не може да се освободи от неговите нокти. Тогава какво право има здравомислещият човек да вкарва тази храна в организма на едно новородено дете със собствените си ръце? Какво право има една майка да ограбва и разрушава органите на своето дете с храни, които са били изгорени, разрушени, убити върху огъня? Не е ли това най-грубото, най-безмилостното от всички престъпления, не е ли то по ефект едно брутално убийство? Аз самият убих моите две любими деца по този начин и напълно съзнавам колосалните размери на престъплението.
В действителност всички родители-привърженици на храненето с варена храна са убийци. В настоящия век никой не умира от естествена смърт. Всички смъртни случаи са в резултат на болести, причинени от готвената храна, а хората, които учат децата си да я ядат, са техните родители. Консумиращите варена храна родители трябва ясно да разберат, че отговорността за всяка болест и разстройство на децата им лежи изцяло върху техните рамене. Те трябва да преценят този въпрос най-сериозно, преди да продължат да следват своя обикновен погрешен курс. Основите на всеки рак или сърдечен удар се полагат с първата хапка готвена храна. Отлично, в такъв случай нека да постоянстват в своите пагубни навици, колкото желаят. Но на какво основание те горят пълноценните сурови хранителни материали на едно дете, разрушават ги, лишават ги от най-съществените им съставки, превръщат ги във вредни вещества и тогава ги дават на бебето? Това нечовешко поведение към невинните деца, това варварство не трябва да трае дълго.
Няма никакво научно основание, което да не позволява на родителите да дават на своите деца житни кълнове вместо бял хляб, полиран ориз или макарони; мед вместо захар; пресен сок от моркови, портокали, грозде, ябълки вместо мляко на прах; сурови плодове вместо компоти; орехи, бадеми, покълнал боб, грах и пр. вместо месо и мазнини. Чрез ядене на сурова храна децата се радват на здрав и щастлив дълъг живот, докато видоизменената храна ги води към болести и преждевременна смърт. Бъдете уверени, че децата желаят сурова храна с цялата си душа. Детето изисква да получи суровините си в непроменено състояние и то има неоспоримо право на това. Лекарят или родителят, които не са лишени от здрав разум и съвест, трябва да се съобразят с него без колебание.
Когато на 3-4-месечна възраст органите на едно бебе започват да работят неправилно, късогледият лекар предписва два, три вида изкуствени витамини вместо хилядите субстанции, които са били изгорени върху огъня или в най-добрия случай препоръчва като лекарство няколко строго отмерени лъжици плодов сок и така успокоява собствената си съвест и съвестта на родителите на бебето. Защо едно дете би страдало от липса на витамини, ако неговата майка със собствените си ръце не е разрушила витамините, които се съдържат в естествените хранителни продукти?
Нека си затворим очите за момент и си представим картинно в неговата цялост чудото, което природата извършва. Щом внесем едно единствено житно зърно в човешката фабрика през устата, организмът поема това зърно, разпада го и го разпределя по цялото тяло. Хилядите различни вещества, които са включени в това зърно се движат в различни направления и всяко от тях отива да изпълни своето предназначение. Така различните съставки в едно житно зърно извършват десетки хиляди различни задачи и направляват биологичните функции на организма без никаква грешка и слабости.
Но какво става, когато внесем в стомаха си едно парче бял хляб? То кара стомаха безцелно да работи, то изгаря и се превръща в безполезна топлина или, в най-добрия случай, отива да прибави няколко неспоени тухли и камъни в няколко лениви и лишени от стойност клетки. Сърцето на човек, който се храни с чисто жито, е твърдо и силно като жълъд, а сърцето на човек, който яде бял хляб, е слабо и трошливо като хляба, който яде. За това свидетелства увеличаващият се брой на сърдечни заболявания и разриви.
Ако по някакво чудо целият свят можеше да се вразуми и приеме суровоядството, с изключение на някои особени случаи в прекалено напреднала възраст, през следващите 3-4 десетилетия не би имало ненавременна смърт, докато хората достигнат дълбока старост. Смъртността, причинена от яденето на готвена храна надхвърля няколко пъти жертвите на най-голямата война.
В името на всяко безпомощно дете аз пак апелирам към всички учени, просветени хора, националните водачи, Министерството на народното здраве, родителите и добросърдечните хора по цял свят незабавно да сложат край на това ужасно престъпление към малките деца. Възрастните са свободни да жертват живота си за гибелните удоволствия от варената храна и по този начин да се самоубиват, но те нямат право масово да убиват децата, особено като се знае, че тези храни не им доставят никакво удоволствие, напротив, отвращават ги. Неразумно е да се възразява, че когато детето порасне, ще види другите да ядат готвена храна и то самото ще почувства желание за такава храна. Има милиони хора, които виждат алкохолизма и пушенето на другите, но се държат настрана от тези пороци. Моята дъщеря е вече 6-годишна и разбира всичко — тя вижда готвените храни, които другите ядат, но ги отхвърля с цялата си душа. Кой встрастен пушач на опиум учи своето невръстно дете да придобие още от люлката навик към наркотичните отрови? Какъв здрав разум подтиква един човек да жертва собствения си син и да го направи равен компаньон на своите отвратителни навици и страсти? Нека родителите първо създадат едно здраво дете според законите на природата и когато то порасне, нека предоставят бъдещата му посока на действие на неговата собствена воля, точно така, както постъпват спрямо всички други пороци.
След прочитането на тези редове никой разумен родител не би намерил оправдание във факта, че други авторитети са дали друг съвет. Ако продължи да пренебрегва гласа на истината, той трябва да поеме на раменете си отговорността за разрушаване здравето на своите деца и провалянето на тяхното бъдеще. Един човек трябва да е лишен от най-елементарен разсъдък, за да замести 10 000 вещества с 2, живи с мъртви клетки, пълноценни сурови материали с дегенерирали, естествени с неестествени храни, житни кълнове с бял хляб, зеле и грах с готвено месо, пресни плодове с мармалад.

 
Форум » » » Суровоядство » Най-тежкото от всички престъпления е..
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         44.201.131.213           Четвъртък          28.03.2024, 17:15