Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
pims.m
 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Суровоядство » Биолозите-гастрономи трябва да докажат, че..
Биолозите-гастрономи трябва да докажат, че..
ПРИРОДАТА Е СГРЕШИЛА, КАТО НЕ НИ Е СНАБДИЛА
С ХРАНИ ВЪВ ВАРЕНО СЪСТОЯНИЕ

Публично апелирам към всички учени да потвърдят моето гледище и да го обявят открито на цял свят или да докажат, че когато естествените хранителни продукти се поставят на огъня, не се получават никакви загуби в техните хранителни съставки или енергийно съдържание; не се наблюдава никаква смърт в живите растителни клетки и в устройството на атомите не настъпват никакви промени. Те трябва още да докажат, че при създаването на хранителни елементи за човешкия организъм Природата е направила грешка, като не ни е снабдила с храни в „рафинирано”, варено или изгорено състояние, че операциите, извършвани в печките и кухните са научни мерки, целящи да коригират грешките на Природата, и че изкуствените витамини, създадени от човека, са по-ценни от витамините в Природата. Ако не успеят да направят това, те трябва да признаят трагичната грешка, която са допуснали и отказвайки се веднъж завинаги от варената храна, трябва да си намерят убежище в мъдростта на Природата и да престанат да се месят в устройството на естествените храни, създадени от нея. Нека онези, които се смятат за месоядци, консумират своето месо, ако могат прясно или изцяло с вътрешностите, както правят това месоядните зверове, без да убиват неговите клетки или да го израждат по какъвто и да е начин.
Ние нямаме право да нарушаваме целостта на суровите материали, създадени от Природата за човешкия организъм, докато с всички научни средства, намиращи се на наше разположение, не сме способни да създадем и най-малкия едноклетъчен организъм, докато с помощта на всички познати хранителни съставки ние не можем да изхраним един организъм изкуствено и да го поддържаме дълго време и докато сме успели да разпознаем едва една стотна част от веществата на едно житно зърно. Вярно е, че благодарение на многото извършени изследвания е бил направен значителен прогрес в признаването на различните хранителни елементи и в резултат на това са били открити много хранителни съставки. Но всички тези открития не могат да бъдат от по-голяма важност отколкото изобретяването на изкуствени спътници на Земята. Разликата между изкуствените витамини и естествените съставни елементи, които влизат в състава на едно житно зърно, е от същото естество, както между направените от човека изкуствени спътници и небесните тела, образуващи цялата наша Слънчева система. Учените, които създават изкуствените спътници, никога не са възнамерявали да унищожат съществуващите галактики и да ги заместят с новосъздадени от тях самите небесни тела.
Нашият най-верен път е да изучаваме грижливо законите на естествената природа, на животинските и растителните организми и така да подпомагаме работата на природата, като за целта използваме всяко естествено средство. Но в никакъв случай не трябва да разстройваме механизмите на природата и едва след това да се опитваме да я преустроим с помощта на мизерни екстракти от жлези и изкуствени витамини.
Когато поставим парче картоф с бучка краве масло в тиган и започнем да го пържим, ние слагаме началото на неговото разрушение още в първия момент. То започва да цвърчи, свива се, става кафяво и изсъхва и ако ние продължим операцията малко по-дълго, картофът се овъглява и се превръща на пепел. Тази апетитна миризма, която гъделичка ноздрите ни, е ароматът на най-ценните съставки на естествените хранителни продукти, които се подиграват със сетивата ни и изчезват в прозрачния въздух.
Термините „варене” и „печене” не трябва да се употребяват в смисъл на приготвяне, застройване и подобряване, както е било досега, а само в смисъл на разпадане, разрушаване, изгаряне, убиване или унищожаване, понеже чрез тези операции ние разрушаваме най-ценните вещества, които са от жизнена важност за нашия организъм, като по този начин извършваме най-ужасното престъпление срещу цялото човечество.

 
Форум » » » Суровоядство » Биолозите-гастрономи трябва да докажат, че..
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         54.162.128.159           Неделя          22.07.2018, 20:25