Домашна боза -



    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви



 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Рецепти за приготвяне на сурови ястия » Домашна боза
Домашна боза
25 с.л. брашно се запичат в суха тенджера до бежово. Готовото брашно се пресява, след което се разбива с 1 1/2 л. студена вода до получаване на гладка смес. Добавят се още 5 л. вода и сместа се оставя да ври на тих огън 10-15, като през това време се бърка непрекъснато. Сипват се 500 г захар (или повече - на вкус). След като захарта се разтопи, питието се сваля от огъня и се заквасва с 500 г купена боза. Оставя се да престои 12 часа в съда, в който е вряло, след което се разсипва в бутилки и се прибира на студено.
 
Форум » » » Рецепти за приготвяне на сурови ястия » Домашна боза
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.167.149.128           Петък          09.12.2016, 03:54