Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Рецепти за приготвяне на сурови ястия » Прости зеленчукови салати
Прости зеленчукови салати
1. Маруля с ядки

В една по-голяма чиния се поставят 120 г измити листа от маруля. Сервира се заедно с малка чинийка с 30 г лешници, фъстъци или други ядки. Салатата и ядките се ядат заедно.

2. Листни зеленчуци и ядки

150 г къдрави листа от латинка или листа от глухарче, индивия, младо нежно зеле, обелен алабаш, нежни глави от цветно зеле, или обелена ряпа, измити и изсушени върху кърпа, се поднасят с 50 г фъстъци или пинии, орехи или парнас. Дъвчете по една или повече ядки с всяка хапка и ще се изненадате от чудесния вкус на соковете при дъвкането.

3. Проста салата от цвят

60 г цветчета от глухарче (радика), смесени с парички или ружа, лекарски слез, алтънка или други ядливи цветове се поднасят с 30 г смесени ядки.

4. Репички и ядки

100 г репички се поставят върху лист салата и се поръсват с 50 г фъстъци или други ядки.
Ако се съчетае ослюнченият ядков сок със сока от репичките или ряпата, и най-лютивата ряпа вече не е тъй остра, а приятна.

5. Корени и ядки

100-150 г морков, пащърнак или сладки картофи се поднасят с 50 г фъстъци или други ядки и се получава хубав вкус, ако се дъвчат заедно орехите и корените.
Такива ястия засилват и освежават целия храносмилателен канал и лекуват гниенето и ферментирането в стомаха, при условие, че се избягват всички варени нишестени храни. Неварените корени не могат да ферментират, а орехите свързват киселината в стомаха.

6. Лук и орехи

Около 50 г млад зелен лук с добри пера се поднася заедно с 10 г фъстъци или други ядки. Дъвченето на ядки с лук дава превъзходен вкус и не се образува лоша миризма.

7. Бакла и ядки

50 г олющени зърна от бакла се смесват с 30 г пинии, фъстъци или други ядки. Всяко зърно се дъвче с по една ядка и скоро това ястие става предпочитано.

8. Млад грах и ядки

50 г млад грах се смесва с 30 г орехови или други ядки, но не и фъстъци.
 
Форум » » » Рецепти за приготвяне на сурови ястия » Прости зеленчукови салати
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         18.234.55.154           Четвъртък          28.03.2024, 17:10