Гофрети -



    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви



 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Рецепти » Гофрети
Гофрети
4 яйца
100гр. захар
1с.л. разтопен маграрин
1 ванилия
1 л. прясно мляко
Сол
Брашно - на око (около 1 кг.)

Начин на приготвяне
Жълтъците се разбиват с половината прясно мляко. Прибавят се последователно брашното, останалото мляко, солта и ванилията. Добавя се разтопения маргарин. Бърка се до получаването на хомогенна смес. Разбиват се белтъците на сняг и внимателно се прибавят към сместа.

Готовата смес се пече в гофретник. Гофретника трябва да е предварително загрят. Течното тесто се разстила само във формите. Изпичането става за 2-3 минути.
Гофретите са готови, когато от тях вече не се отделя пара.

 
Форум » » » Рецепти » Гофрети
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.205.140.252           Събота          03.12.2016, 11:33