Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




pims.m
 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Рецепти » Заек в тиква
Заек в тиква
Продукти за Заек в тиква

заек - 1 бр.
тиква - бяла 1 бр.
арпаджик - 250 гр.
бекон - 200 гр.
моркови - 4 бр.
чесън - 2 глави
лук - червен 1 глава
праз - 1 стрък
домати - 1/2 буркан стрелизирани
червено вино - 300 мл.
копър - семе 1 щипка
чубрица - 1 щипка
босилек - 1 щипка
кимион - 1 щипка
черен пипер
сол
олио - за пържене
Заек в тиква
Приготвяне на Заек в тиква
Заекът се нарязва на порционни парчета и се запържва до златисто в сгорещена мазнина.

Празът се нарязва на колелца, морковите – на малки кубчета, а беконът – наситно.

Изпържените парчета месо се шпиковат с чесън и моркови.

Тиквата се почиства, като първо се отрязва отгоре, за да се получи капаче. Издълбава се и отвътре се намазва с черен пипер и сол.

Шпикованият заек, нарязаният наедро лук, празът, беконът, предварително пасираните домати, виното, арпаджика и останалият чесън се поставят в тенджера. Прибавят се подправките и се оставя да къкри на тих огън около 45 минути. След това се прехвърля в тиквата и се пече 45-60 минути в предварително загрята до температура 180 градуса фурна.
 
Форум » » » Рецепти » Заек в тиква
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         54.80.188.87           Неделя          21.10.2018, 00:21