Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Рак
Рак
Управляваща планета Луна. Противоположен знак Козирог. Елемент вода. Качество кардинален.

[j]Влиянието на Рак е свързано със стомашната област, гърдите – млечните жлези, областта над червата. Болестите на Рак са - гастрит, язва, склероза, диспепсия, тумори. Потребност в храната от калциев флурид. Растения - розмарин. Витамини - В2, С, Е. Трябва да включват в диетата си мляко, листни зеленчуци, лимони, стафиди, ръжен хляб. Следва да развиват самоувереност и емоционална равновесие. Трябва да избягват промени в настроението, агресивност и преяждане.

При гърците астрологическата ключова дума на този знак “ сиамския “ - битка с тъмните сенки. Ракът е обречен на борба с нематериални призраци, невидими същества и идеи, породени от богатата му фантазия. Тези образи могат да бъдат жестоки тирани. Тибетската мистика потвърждава, че те могат да причинят значително зло, ако не бъдат управлявани.

Типичният Рак рядко е удовлетворен от своя личен живот. В резултат имаме вътрешен конфликт и необосновани подозрения, които създават стрес и физически разстройства: нервна диспепсия, рак, гастрит, разстройства на стомаха, лошо освобождаване от шлаки. Много, дори всички тези болести, могат да се избегнат, ако култивира в себе си противоположните емоции: вместо подозрения - доверие в другите, вместо вълнения и мрачни предчувствия - оптимизъм и бодрост, вместо недоволство - прошка.

Лесно е да се каже какво трябва да се прави. Разбира се този, който усеща силата на Луната, това бързо променящо се светило, което за кратко време преминава през различни фази и влияе на всички земни жители и особено на Рака. За да се радват на добро здраве, родените под знака на Рак, трябва да ограничат влиянието на Луната с една или повече творчески дейности. Например Раците, родени в първата част на знака са особено талантливи в драматичното изкуство и в поезията.

Макар и Раците да са считани за един от най-слабите знаци в Зодиака, ако Слънцето в момента на раждане се намира в благоприятно положение, те ще имат здрава телесна структура, жизнеспособност, повишена съпротивляемост на болестите и сила за възстановяване. Влиянието на Луната се усеща повече в детските и юношески години, отколкото в зряла възраст. Смята се, че момичетата, родени при лунно затъмнение или при новолуние са по-слаби физически.

Поради лични разочарования, обиди и вълнения Ракът може да се опита да удави своята мъка в алкохол. Това го води към още по- голямо душевно разстройство и болезнено състояние.

Типичните представители на знака са – чувствителни, скромни, с богато въображение, домоседи, капризни и икономични. Обладават силни покровителствени и майчински инстинкти. Ракът управлява входната врата между невидимия и видимия свят. През тази врата минават душите, които се превъплъщават физически на Земята.

Обикновено Ракът е срамежлив, но когато е уверен, че се намира в средата на приятели, може да бъде много забавен и се радва да види другите весели и усмихнати. Парадоксалното му поведение от външна показност до срамежливост и затвореност е заложено в различните фази на Луната. Ако бъде предоставен сам на себе си и на своите склонности, съществува опасност да се превърне в празен мечтател и мистик. Когато външните условия го събуждат за действие, той може да прояви голямо упорство и да постига целите си. Обикновено Ракът е гражданин и патриот, който цени традициите на своята страна, свободата и справедливостта и е готов да ги защитава, ако се наложи. Сред Раците рядко има държавни престъпници.

Най-важната черта от неговия характер е любовта към семейството и дома. Нищо така не нервира Рака, както дисхармонията в личния живот. Ако почувства, че не го обичат членовете на семейството, той става мрачен и в резултат получава храносмилателни разстройства.

Ракът може да бъде подложен на психически разстройства и го привличат тайните на света. Интерес представляват за него спиритичните сеанси и други контакти със свръхестествените сили. На Рака му е необходимо да знае, че хората с които има работа в такава дейност са с високи помисли и добър характер. Общуването с хора с психика, която е на по-ниско ниво, може да се окаже погубваща за него. Идеалната работа за Рака е - реклама, управление на ресторанти, хотели, търговия с бързооборотни стоки, театър, работа с антични предмети, агенция за издирване на таланти, агенция за покупко-продажба на недвижима собственост.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Рак
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         44.200.40.97           Четвъртък          28.03.2024, 18:52