Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Луиз Хей » Благодарност
Благодарност [52] Медитации за изцеление на живота [127]
Излекувай живота си [9]



Моята собствена „Книга за благодарности”

Малкият черен облак сякаш витаеше над мен по всяко време, готов да ме засипе с несигурно бъдеще, без работа или кариера, финансово нестабилна и много самотна – малкият черен облак никога не се отделяше от мен. Какво трябваше да направя? Дори не знаех откъде да започна. Тогава ми хрумна една идея. Сякаш някой ми каза:

„Престани да се фокусираш върху онова, което не е наред в живота ти и започни да виждаш хубавото и положителното”.
Идеята не беше оригинална, но не ми беше хрумвала преди.
Започна да се оформя план. Седнах и се заех да изброявам всички хубави и положителни неща, за които можех да се сетя, връщайки се възможно най-назад във времето. Докато пишех светът започна да ми се струва по-дружелюбен и аз осъзнах за колко много неща трябва да бъда благодарна. Преди да спра да пиша, бях изпълнила страници и усещането за злочестините започваше да изчезва. В този момент реших да отида една крачка по-нататък с идеята за благодарността, за фокусирането върху хубавото и доброто в живота ми. Планът ми беше винаги да нося със себе си малка тетрадка и да записвам нещата, за които съм благодарна, още щом се случат. Тръгнах на сутрешната си разходка и видях живота си с нови очи. Природата, която в други сутрини бях приемала за даденост, беше оживяла от красота и цвят. Кучетата по пътя ми и птичите песни ми напомняха, че живея в изобилна, любяща и хармонична вселена. Записах всички тези чудеса в моята „Книга за благодарности”.
С напредването на деня срещах благослов след благослов.
Пощата пристигна – вместо сметки имаше три чека.
Неочакван доход. Една съседка ми донесе прекрасен домашен пай – каза, че не знаела защо, но си помислила за мен, докато го пекла. Един приятел ми подари картина на известен художник, която купил за мен. Продължих да записвам тези случки в моята „Книга на благодарността” и още в ранния следобед малкият черен облак на злочестините се беше разсеял.
Продължавам да използвам моята „Книга на благодарността”. Тя ми помага да виждам отвъд моите саморазрушителни страхове и съмнения. Благодарността е могъща магнетична сила и ме обгражда с радостни хора и събития. Тя привлича скрития потенциал в живота. Благодарността е една от най-големите тайни на удовлетворяващия живот – тя е съдружие с Вселената.

Да! Аз наистина живея в любяща, изобилна и хармонична вселена и съм благодарна!


Преподобната Нанси Норман се е посветила на това да вдъхновява хората да откриват, развиват и осъществяват висшия си потенциал. Нейният подход е ясен, практичен, искрен и лесно приложим във всекидневния живот. Нанси е проповедник в Унитарианската църква и е имала успешна кариера в областта на търговията с недвижими имоти, модата и образованието. Тя посвещава живота си на стремежа да помага на хората да живеят по-добре, по-пълноценно и по-изобилно.

Нанси Норман

Папка: Благодарност | Разгледан: 712 | Любовен | Еротичен | Дневен | | Дар Добавил: Пими
Контакт         3.128.199.162           Четвъртък          25.04.2024, 19:43