Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Луиз Хей » Благодарност
Благодарност [52] Медитации за изцеление на живота [127]
Излекувай живота си [9]



„Любовта е пътят, по който вървя с благодарност"

„Любовта е пътят, по който вървя с благодарност” е цитат от „Курс по чудесата”. Това е медитация в движение, която обичаме да изпълняваме заедно. При всяка направена стъпка си напомняме, че любовта е пътят, по който вървим с благодарност. И какъв прекрасен мир ни дарява това.
Друг наш любим цитат е от Майстер Екхарт, който казва, че най-важната молитва на света се състои само от две думи: „Благодаря ти”. Ние дълбоко вярваме, че всяко събитие в живота е урок, който Бог иска да научим. Животът ни става по-спокоен, когато престанем да тълкуваме всичко случващо се и вместо това го възприемаме – независимо как изглежда – като скрита благословия. Когато вървим по жизнената си пътека с „Благодаря ти” в умовете си и с „Благодаря ти” на устните си, всеки страх изчезва и чистотата на любовта отново избликва.
Когато направим избора да се издигнем над сетивния свят и да живеем в света на Божията любов, „благодаря ти” става начин на живот. Учителят, който обитава сърцата ни, би казал, че всичко, което ни се случва в сетивния свят, е само нова възможност да изберем да вярваме в любовта, в Бога, в света, където няма форми и има само любов. Като се прекланяме пред любовта, като се прекланяме пред Бога, ние можем да изживяваме всеки ден, изразявайки признателността си един към друг. Представете си какъв би бил светът, ако се обръщахме един към друг и към Бога единствено с думите „Благодаря ти”. Всеки път, когато изразяваме нашата благодарност, насочвайки любовта си към всичко, ние вярваме, че в света има повече светлина и по-малко мрак.
Колко бързо се променя светът ни, след като се научим да връщаме цялата любов, което постоянно получаваме от Първоизточника. Каква по-голяма благодарност бихме могли да изразим към нашия Творец от избора да обичаме ближните си и себе си, като виждаме Божия образ във всеки и знаем, че това е отражение? Има една молитва, която Джери написа преди няколко години и която и двамата обичаме да казваме сутрин.

Благодарност към Теб

Цялото ми същество пулсира с огъня на желанието на нашия вечен съюз. Дъхът ми е Твой. Сърцето ми е вечна искра на Любовта Ти.

Дъхът ми – Твоят Дух – е Светлината на Света. Моите очи излъчват и отразяват нашата Съвършена Любов. Същността ми вибрира с Теб като хармония на нечувана музика.

Очите ми – твоите очи – могат само да благославят. Молитвата ми е благодарствен химн, че Ти си в мен и аз съм в Теб и че живея в благодатта Ти вовеки.


Д-р Джералд Джамполски и Даян В. Сиринсионе са женени и живеят в Тибурон, Калифорния. Джералд е психиатър и основател на първия Център за лечение чрез промяна на подхода. Даян е предприемач с двадесет и пет годишен опит в корпоративния и частния бизнес. Те са съавтори на „Пробуждането" - книга, която показва как можем да постигнем душевен мир, като използваме духовните принципи във всички аспекти на живота си. Тяхната философия почива върху идеите от „Курс по чудеса".


Д-р Джералд Джамполски и Даян В. Сиринсионе


Папка: Благодарност | Разгледан: 936 | Любовен | Еротичен | Дневен | | Дар Добавил: Пими
Контакт         3.129.19.251           Петък          26.04.2024, 01:01