Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Тайните послания на Водата » Усмивка, която изпълва света
Усмивка, която изпълва света

Докато чаках колкото може повече хора да узнаят за разкритите чрез кристалите удивителни тайни на Вселената, публикувах в Япония колекцията си снимки на водни кристали, но всъщност получих по-голямо разбиране от Европа.
Какво привлече интереса на толкова много хора в различни страни? Мисля, че когато човек гледа снимките на водните кристали, то във водата на човешкото тяло става физическа промяна. Водата има едно послание: светът е взаимосвързан от любов и признателност.
Любовта и признателността са основни закони на природата. В края на дългото си пътуване през Космоса водата пристига на Земята с любов и признателност в себе си. Тази любов и признателност дава първия признак на живот и осигурява необходимата храна за растежа. Гледането на снимки на водните кристали събужда прастарата памет, намираща се дълбоко във водата на всяка наша клетка.
За мен е несъмнено, че водните кристали ще станат общ фокус за хората по света, които се опитват да разберат хаоса.
В началото се чудех какъв ще е интересът към водата в Европа и други страни, но сега знам, че другите страни са поне толкова или повече заинтересувани, отколкото Япония. Спомням си, че чух за група японци, посетили Цюрихското езеро. Езерото било изключително красиво, а един от участниците попитал швейцареца гид: „Защо няма никакъв боклук наоколо?" Гидът, който смятал, че е в реда на нещата езерото да е чисто, не знаел как да му отговори и вместо това попитал японеца: „Защо ми задавате такъв въпрос?"
Където и да отида, нося диапозитиви от снимки на водни кристали и показвам на публиката кристали, формирани от местната им вода. Когато чуят посланието ми и видят диапозитивите, европейците видимо са изненадани и впечатлени. Този пряк отговор показва, че те имат развито чувство за водата. Но докато правя кристали в Япония, изследването ми е ограничено и хората ми поставиха задача да създам възможности за изследване в Европа. В отговор започнах да разисквам идея, която от дълго време се въртеше в ума ми.
Идеята е внушителна и уникална - исках да създам изследователски център, който да бъде под формата на хексагонален воден кристал. Лабораторията за изследване на водните кристали ще се намира в средата и други шест лаборатории ще бъдат разположени около нея, за да изучават други субекти и полета на знание: физика и математика, биология и медицина, астрономия и океанография, философия и религия, химия и инженерство. Всяка от лабораториите ще се фокусира върху 18 категории изследвания, или общо върху 108.
От дълго време идеята зрееше у мен - още от времето, когато започнах да се замислям защо състоянието на Земята е толкова лошо, защо хората са така объркани и защо цивилизацията ни е такава, каквато е. Стигнах до заключението, че е резултат от, първо - гордостта и корупцията на научната общност, и второ - на хората във властта, които съзнателно разрешават и окуражават създаване на такава формация в обществото.
Разбира се, има учени със собствена воля, които работят съгласно собственото си съзнание. Но когато обсъждаме състоянието на обществото, откриваме, че много малко са хората, чиято дейност се ръководи от мисълта за запазване на човешката раса и за почистване на планетата, в която живеем.
Разбира се, учените не са единствено отговорни за този проблем. Основите на обществото са станали толкова нестабилни, че вече не е възможно шепа учени да променят пагубната посока, в която вървим.
Как може значително да подобрим тягостното положение в научната общност? Мисля, че трябва да започнем с промяна на средата и на системата в нея.
Няма значение какви са стремежите ви, обявяването им е важна крачка. Уверено мога да го твърдя въз основата на многогодишен опит в бизнеса. Още като дете винаги казвах на хората какво мисля и какво искам да правя и винаги ми бе напомняно, че твърде много говоря. Но просто актът на изричането на нещо е начин да се натрупва енергия към вас. А кажете ли го на други хора, то енергията тече във вашата посока и ви помага да постигнете целите си.
Ако казвате за намеренията си, ще последва и тяхната реализация. Разбира се, не ви предлагам да правите безотговорни изказвания - важно е да казвате това, което наистина чувствате вътре в себе си. Вашата дума е ваше обещание, така че когато кажете нещо, трябва да сте решени да се ангажирате. Като давате възможност на другите хора да узнаят за намеренията ви, може да се появи необходимата помощ от неочаквани източници.
Думите имат своите индивидуални и уникални вибрационни честоти. Видяхме вече как те имат енергия, която влияе на Космоса. Може дори да кажем, че думите, които ни учат за природата, са думите на Създателя.
Познавам човек, който доказа силата и ползата на думите, използвайки собственото си тяло. Нобуо Шиойа е човекът, когото съм горд да наричам мой гуру. На 101 години гърбът му е изправен и всеки, който го види, смята, че е силен и здрав. Той изнася лекции в продължение на 1-2 часа няколко пъти годишно. Играе всеки ден голф. Способността му да поддържа здравето е просто чудотворна.
Мастър Шиойа казва, че тайната му за здраве е неговият уникален метод на дишане. Този метод включва вдишване до изпълването на целия Дроб с въздух, осигуряващ кислород на цялото тяло, докато си мисли за натрупващата се около него енергия на Вселената, която го снабдява с укрепваща сила. Мастър Шиойа препоръчва накрая на дихателните упражнения да изречете следното твърдение: „Безкрайната сила на Вселената ще се кон центрира и ще донесе истински мир на света". Твърдението е своеобразна молитва, но най-важното е дълбоката му увереност, изразена от думата „ще".
Според Шиойа има духовни частици, които не могат да се видят със средствата на днешната наука, защото те съществуват на границата между третото и четвъртото измерение. Думи, изречени с увереност, притежават голяма сила, която събира тези духовни частици, като прави възможно да се осъществят неща в триизмерния свят.
През септември 1999 г. имах възможността наистина да усетя силата на думите, изречени от мастър Шиойа. На брега на най-голямото езеро в Япония, езерото Бива, се бяха събрали близо 350 души. Бях извикал група хора, за да се опитаме да почистим езерото. Има стара японска поговорка, че когато водата на езерото Бива е чиста, водата на цяла Япония ще стане чиста. Другата цел на събирането беше да се помолим за мир в целия свят по случай влизането ни в новия век.
Под ръководството на мастер Шиойа, който по това време беше на 97 години, събралите се обединиха сили в тържествена декларация за мир в света. Гласовете и сърцата ни се съединиха. Песните ни можеха да се чуят по цялото езеро и наоколо ни витаеше някакво особено чувство, което ни караше да усещаме тръпки по гърба си.
Точно месец след това събитие на езерото Бива се случи нещо странно. Вестниците известиха, че гнилото водорасло, което се появява всяка година и причинява непоносима воня, не се е появило през тази година.
Ако не разбирате законите на духа на думите, то събитието наистина ще ви се стори странно, но ние знаем, че духът на думите има силата да оказва влияние върху всичко, което съществува, и да променя почти незабавно света. Изобщо не се съмнявах, че духът на думите, създаден благодарение на решителните молитви за световен мир, е въздействал за почистване на водата на езерото само за минути. Друг важен момент е фактът, че 350 души се бяха събрали и молили заедно. Обединената воля на толкова много хора действа като сила, която да променя Вселената.
Понякога използвам теорията на относителността на Айнщайн (Е = МС2), за да обясня закона. Тази формула има и допълнително важно значение. Общото разбиране е, че Е = МС2 значи „енергията се равнява на масата по скоростта на светлината на квадрат". Но ние може да интерпретираме С като съзнание, вместо като скорост на светлината. Тъй като М представлява маса, можем да го интерпретираме като броя на хората, съзнателно насочили вниманието си.
На тази интерпретация ме научи проф. Хоанг Ват Дук, учен по психоимунология, роден във Виетнам. Преди повече от десет години, когато го поканих на семинар в Япония, той спомена в непринуден разговор, че „С" от формулата Е = МС2 се отнася не за скоростта на светлината, а за съзнанието. Тази перспектива ми направи дълбоко и трайно впечатление. По-късно, когато мислех за вибрациите и как хората трябва да живеят живота си, изведнъж си спомних неговите думи.
Минало е почти столетие, откакто Айнщайн е известил на света своята формула. Няма как да знаем дали самият Айнщайн е смятал за възможно С да представлява съзнание, но тъй като всичко във Вселената е относително, не може да кажем, че е грешка да виждаме формулата по нов начин.
Казва се, че хората използват най-много 30 % от способностите си, но ако можем да ги увеличим само с 1%, тогава този размер, според формулата, ще бъде на квадрат, като ще удвои размера на енергията. Ако в същото време всички хората по света повишат съзнанието си, разликата в енергията ще е огромна.
Ако изпълним живота си с любов и благодарност към всички, съзнанието ще стане чудесна сила, която ще се разнесе по света. Това е, което водните кристали се опитват да ни кажат.
Преди няколко години изявих желание да направя още една крачка към установяване на научната основа за моите теории, но не бях сигурен как да започна. Когато случайно преглеждах вестниците, заглавието, което хвана окото ми, говореше за способността на ултразвука да разлага диоксина във водата. Статията съобщаваше за развитието на технология за подлагане вода на 1,100 kHz, създаваща много малки въздушни мехурчета, които при спукването си разлагат диоксина и други смъртоносни отрови.
Като прочетох статията, просто не можех да се владея. Разбрах, че най-после бях открил как да анализирам енергията от духа на думите. Когато 350 души са събрани на брега на езерото Бива, за да пеят и се молят за световния мир, възможно е те и да създават 2,000 KHZ ултразвук. Ултразвукът е от обхвата, който не може да бъде доловен от човешкото ухо, така че те не го създават с гласовете си. Но е възможно да действа на Закона на резонанса за хармонизиране на същите звуци в различни октави, така че условията да са подходящи за създаване на ултразвук.
Трябва да се каже, че силата на духа на думите е наистина удивителна, но ако съчетаем ултразвуковата технология за пречистване на водата с технологията на водната вибрация, то ефектът върху водата ще бъде много по-голям.
Например, след като водата, замърсена с индустриални химикали, е третирана с ултразвук, тя би могла да бъде третирана повторно с вибрация. Когато замърсената вода е изложена на 1,100 kHz ултразвук, химикалите се разлагат, щом въздушните мехурчета се пукат; въпреки че ток-сините са разложени, те още са там. За да се очисти водата от тях, необходимо е тя да бъде подложена на информация с противоположната на токсините вибрационна честота.
Използването само на един от двата метода може би няма да е достатъчно, но със съчетанието им е възможно водата напълно да се очисти от всякакви вредни замърсители. Възможно е да се използва същата комбинирана технология и за да се освободим от вредните вещества в нашите тела.
Какво още крие бъдещето за изследването на водните кристали? За да се отговори на този въпрос, трябва да помислим доколко то ще бъде признато от науката. Когато на лекциите си в чужбина показвах снимките, бях бомбардиран с най-различи въпроси. Например: Какви различия има във формирането на кристалите, когато водата е изложена на дигитална или подобна музика? Какво ще кажете за живата музика? За да отговоря на такива въпроси, трябваше да продължа изследванията си и да проведа повече опити при различни обстоятелства.
Друг важен въпрос е повтаряемостта на теста. Много пъти сме виждали, че формирането на кристалите зависи от съзнанието на наблюдателя. Когато водните проби се слагат в лабораторните панички - обикновено правехме петдесет проби, - получените кристали се различаваха в зависимост от това - как е работено с водата и от мислите на изследователя. Условията на петдесетте водни проби всеки миг се променяха.
Може би практически е невъзможно да се контролират всички фактори до такава степен, та да можем с точност да твърдим, че условията са еднакви. Все пак подходът ни бе - като използваме точните научни методи, с които разполагаме, да стигнем колкото е възможно по-близо до тези условия.
Усилията ни включваха използването на превръзка, за да бъде премахната възможността на промяна в мислите на изследователя. Правехме го, защото не искахме мисълта, че на водата е казано „Благодаря ти", да сътвори по-красив кристал от тази, на която е казано „Ти, глупако!", да окаже влияние върху резултата. Ние набелязвахме водните проби с буквите на азбуката и не разкривахме коя е водата, докато не бяха отчетени резултатите.
За всяка от петдесетте панички правехме диаграма, показваща номера на кристала, отчетен като красив, хексагонален, незавършен и т.н. За всеки образец установявахме коефициент и давахме цифрова оценка на кристалите. Имахме ясна картина за качествата на кристала на всяка отделна проба и можехме да класифицираме пробите в категориите: красив, хексагонален и т. н. След това за снимане избирахме кристала, който най-добре ще представи качествата на съответната проба.
Промяната на водните кристали зависи от мислите и дори от здравето на наблюдателя. Това установиха няколко опитни изследователи, които привлякохме да наблюдават пробите.
Вероятно областта, за която проучването на водните кристали може да бъде най-полезно, е предсказването на земетресенията. Смята се, че водата може по-рано от всяко друго вещество да долавя предстоящо земетресение.
Представям си време, когато ежедневно ще бъдат вземани водни проби и от наблюдението на промените при формиране на кристалите ще се долавят промените на земната кора. Когато стане земетресение, можем да сравняваме снимките на кристали, направени от вода, взета преди и след земетресението. Събирайки данни от кристалите, които се отнасят до земетресение, можем да открием сходствата и да използваме информацията, за да предсказваме бъдещи земетресения.
Загубил съм баба си, дядо си и една от лелите на моята майка при страхотното земетресение през 1923 г., а и като си мисля за страданията и разрухата, причинени от бедствието в Кобе през 1995 г., мога да заявя, че ако би било възможно да се използват водните кристали за предсказване на земетресения, то ще е огромен принос за човечеството.
Не е изключено някой ден подобна технология да бъде приложена и за предсказване на други форми на разрушение - като бури, наводнения, епидемии, и дори подготвянето на вражеско нападение.
Работя и за да открия начин, при който всеки, имащ или не научна екипировка и знания, да прави снимки на кристали. С използване на новите материали това изглежда ще бъде възможно в недалечно бъдеще. Отнася се за супертермопроводими материали, които са двадесет пъти по-добри от обикновените термопродводими материали - водата ще замръзва при стайна температура. Няма да е нужно снимките да се правят в специална охладена до -5° С (23° Ф) стая. Изследователите разработват, основан на тази технология, механизъм, който ще позволи на всеки да прави снимки на кристали без ограничения.
Смятам, че в бъдеще воднокристалната технология ще е достояние на цялото човечество. Но това може да бъде и нож с две остриета. Ако се използва прецизно водата, има потенциал да донесе безкрайна слава и щастие на човечеството, но технологията би могла да се използва за печалба или да причини вреда.
Тялото ни се състои предимно от вода, така че животът не може да продължава без нея. Не трябва да забравяме, че водата има потенциал да заличи цивилизацията и да причини разрушения. Всичко зависи от съдържанието на нашите души. Човешката душа има потенциал да носи щастие па света, но също и да предизвика страдание. Факт, който водните кристали ясно разкриват.
И така, как да намерим жизнения си път? Непрекъснато изтъквам значението на любовта и благодарността. Благодарността е създател на сърце, изпълнено с любов. Любовта води чувството на благодарност в правилна та посока. Както ни показват водните кристали, любов и благодарност могат да се разпространят в света.
Ние всички имаме важна мисия: да направим отново водата чиста и да създадем свят, в който се живее лесно и пълноценно. За да изпълним мисия I a си, трябва най-напред да сме сигурни, че сърцата ни са чисти и незамърсени.
През вековете човечеството винаги е ограбвало Земята и винаги я е оставяло по-замърсена - историята на това е закодирана във водата. Сега водата започва да ни говори. Чрез водните кристали тя ни казва какво трябва да знаем.
Още от днес нека започнем да създаваме нашата нова история. Водата внимателно и спокойно наблюдава посоката, в която вървим - посоката, която избираш ти, именно в този момент - и наблюдава всички ни.
Моля ви само да слушате и да възприемате това, което водата има да каже - на цялото човечество и на вас.

Масару Емото

 
Форум » » » Тайните послания на Водата » Усмивка, която изпълва света
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         18.208.172.3           Четвъртък          28.03.2024, 20:05