Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Суровоядство » Епохата на консумиране на готвени храни ...
Епохата на консумиране на готвени храни ...
ЕПОХАТА НА КОНСУМИРАНЕ НА ГОТВЕНИ ХРАНИ
Е ЕПОХА, В КОЯТО СТРАСТИТЕ, НАВИЦИТЕ, СУЕВЕРИЯТА,
ПРЕДРАЗСЪДЪЦИТЕ И МИКРОБИТЕ ИМАТ ПЪЛНА ВЛАСТ

Модерната медицина е обкръжена от ужасна мрежа суети, предразсъдъци и суеверия. Цялата медицинска дейност е основана върху систематични, измамни и противоречиви данни, докато най-основните и съществени принципи са заровени в забрава. Факт е, че ефикасната работа на всяка фабрика зависи от доставката на цялостните сурови материали, определени от инженера. В случая цялостните сурови материали на човешката фабрика са живите растителни клетки и нищо друго.

Опиянен от някои технически успехи, днешният човек си въобразява, че се намира в зенита на цивилизацията, а в действителност той се валя в най-примитивен, неестествен и отвратителен кошмарен живот. Общо казано, в полето на политиката, икономиката, морала и здравето, умът и чувствата на човека са управлявани, а действията му са водени от отвратителни навици и суетни предразсъдъци и суеверия. Забравяйки най-съществените и основни проблеми на живота, хората преувеличават значението на най-обикновени материали от второстепенна важност и ги превръщат в жизнени въпроси и тогава прахосват по тях огромни количества време и средства, създават вражди, проливат океани от кръв и изпълват света със смърт и развалини.

Историята на миналото рисува в отблъскващи краски нашествията на завоевателите, чиито грабежи често са отнемали незначителна част от благосъстоянието на народите. Днес те, под маската на законни управници, под претекста на различни законни положения заграбват повече от 90 % от целия доход на своя собствен народ, за да задоволят личните си навици, страсти и амбиции. Те насърчават производството на тютюн, алкохолни и безалкохолни питиета, чай, какао и кафе, всяко от които уврежда здравето на хората и се гордеят, че са увеличили държавните постъпления от тези източници.

Че текущите внушения и препоръки за ползата от отделните витамини и минерали не дават какъвто и да било положителен резултат се вижда от факта, че човешките хранителни навици постепенно са се развили до страхотни размери, което насърчава производството на онези опасни храни, които са лишени от витамини и минерали. Безспорно се увеличават фабриките за производството на тютюн, алкохолни и безалкохолни питиета, бисквити, сладкиши, сладоледи, салами, консервирани храни, бял хляб, маргарин и различни други опасни субстанции.

Всичко това идва да докаже, че във всекидневния си живот човек се ръководи не от здравия разум, а от разрушителните навици и суетните предразсъдъци, поне що се отнася до консумацията на готвени храни. В този свят съществуват многобройни политически партии, религиозни секти и други групировки, които се занимават с тривиалните и второстепенни въпроси на строго ограничения интерес. Поради това главният дълг на цивилизования човек трябва да бъде да поведе една настойчива и решителна кампания срещу навиците, страстите и предразсъдъците от какъвто и вид да са те. Това е единственото и основно средство, чрез което човек ще успее да постигне онзи изобилен, мирен, удобен, здрав, дълъг и щастлив живот, за който винаги е мечтал.

Конкретното доказателство е пред моите очи. Посредством суровоядството аз не само спасих живота си, но и се освободих от всички онези болести, които ме тормозеха постоянно и аз напълно се избавих от ужасните перспективи на грозящата ме ранна смърт. На 61 години, когато консуматорите на готвена храна спират да работят и се оттеглят за почивка, аз си възвърнах здравето, силата, енергията и бодростта на един 25-годишен млад човек. В продължение на месеци съм работил по 16 часа на ден, стоейки неподвижен на едно място, без да изпитвам ни най-малко чувство на умора и слабост. Аз съм напълно уверен, че ще живея двойно повече от един консуматор на готвена храна.

Казва се, че човек трябва да яде, за да живее, а не да живее, за да яде. Сега е дошло време да се докаже, че има хора, за които яденето е средство за постигане на една цел, а не е само по себе си цел. Нека такива хора да следват моя пример, да излязат на арената, да се обединят за една обща кауза, да се борят срещу всяка човешка страст и навик, да открият път към нов и щастлив живот за цялото човечество.

Въпросите, третирани в тази книга не са специални въпроси, които трябва да бъдат разисквани при закрити врати. Те засягат цялото човечество и трябва да бъдат разглеждани публично, така че всеки човек да може да разбере кои са истинските сурови материали за неговото тяло.

Дълг на всички хора, които се интересуват от собственото си здраве и това на своите деца, е да издигнат глас и да изискват от онези, които се противопоставят на принципите на суровоядството, да публикуват своите критики в пресата, за да има възможност да им се даде съответен отговор и така да се разпръсне скептицизмът на публиката по отношение доктрината на суровоядството.

 
Форум » » » Суровоядство » Епохата на консумиране на готвени храни ...
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.135.195.249           Четвъртък          18.04.2024, 07:45