Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Честото похапване на крак повишава риска от рак
Хората, които редовно се хранят с чипс и други продукти от т.нар. фаст фуд, значително увеличават вероятността от поява на рак, а при жените - особено рак на шийката на матката и яйчниците, твърдят холандски учени, цитирани от ВВС.

Според тях пържените картофи, крекерите и бисквитите са на първите места в списъка на продуктите, повишаващи вероятността от развитието на ракови заболявания.

Учените от университета в Маастрихт са изследвали диетата на 120 хиляди души и са открили причинно-следствена връзка между употребата на продукти, съдържащи акриламид, и развитието на рака.

Акриламидът е химикал, който се образува в някои продукти в процеса на тяхната термична обработка и притежава канцерогенни свойства.

Резултатите от изследването показват, че например при жените, които всеки ден приемат по 40 мг акриламид, рискът от рак на шийката на матката или яйчниците е 2 пъти по-голям.

За пример - 40 мг акриламид се съдържат в половин пакет бисквити или чипс.(а)

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         18.221.217.100           Четвъртък          26.12.2024, 23:50