Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Козирога
Диета за Козирога
Вследствие на влиянието на Сатурн, при този знак са подтиснати функциите на отделителната система - черен дроб, жлъчен мехур. Неговите органи не са готови да се справят с атаката на мазна храна, подправки, сосове и алкохол. Шоколад и майонеза също са нежелателни.

В ежедневното меню трябва да има достатъчно протеини, които да противостоят на тенденцията към понижена температура на тялото и да стимулират производството на антитела. Най-добре е да се взимат протеини от постното месо, киселото мляко, изварата, яйцата и лещата.

Между отделните приеми на храна трябва да се пие много вода и то минерална или преварена, защото хлора, който се използва за обеззаразяване на водата във водопроводната мрежа, разрушава витамин Е.

Основната клетъчна сол на Козирога е калциев фосфат, който заедно с белтъчините спомага за строежа на костната система. При дефицит на тази сол, белтъкът не се задържа и усвоява и се изхвърля чрез урината. В резултат може да се развият болести на бъбреците, ревматизъм и разстройства в храносмилането. Неизползваният белтък е причина за фурункули и кожни обриви. Този неизползван белтък предизвиква и болести на слуховия апарат, глухота. Калциевият фосфат се съдържа в зелето, карфиола, аспержите, спанака, лещата, фасула, бадемите, краставиците, яйчния жълтък, постното месо, неизчистената пшеница, смокините и сините сливи. Растенията, които са хармонични на знака и с лечебно действие са - кръвното цвекло, дюлите, високопланинските билки.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Козирога
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.138.141.202           Вторник          16.04.2024, 08:26