Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Девата
Диета за Девата
За да поддържа добро здраве, Девата трябва да бъде много внимателна в избора си на храна. Повечето Деви знаят това и стават фанатици на тема здравословно хранене. Тяхната деликатна храносмилателна система се нуждае от чиста и правилно приготвена храна. Основното правило, което трябва да следва Девата, е да избягва храни и напитки, които се преработват трудно и дразнят червата. Могат да използват в неограничени количества месо, плодове и зеленчуци. Трябва да отделят особено внимание на протеиновата храна, която бързо се усвоява и усилва метаболизма, в резултат на което се произвежда енергия. Много протеини трябва да съдържа закуската - постно месо, извара. Сутрин е по-добре да се пие чай, вместо кафе. Най-лошият вариант е да се започва деня с храна, богата на въглехидрати, които организма на Девата усвоява много трудно. За съжаление, именно такава закуска е най-разпространена.

Минералната сол на Девата - калиев сулфат - способства за разнасянето на кислорода към клетките на кожата. Нейният дефицит може да доведе до запушване на порите на кожата и в резултат да се получи възпаление на слюнчените жлези, екзема, пърхот. Тази сол се съдържа в цикорията, салатите, пшеничено брашно, смляно заедно с обвивката на зърното, овес, ръж, сирене, извара, бадеми и постно телешко месо.

Киселото млеко е много полезно за Девата, тъй като помага за размножаването на полезните чревни бактерии. Също така внася в организма витамините от групата В и помага за усвояване на протеините.

В храната трябва да се включва също така - спанак, сливи, ябълки, цитрусови плодове, круши, фурми, орехи.

Лекарствените растения, които хармонират на Девата са: розмарин и валериана. Те могат да се употребяват като тинктура, чай или таблетки.

Ключът за добро здраве на Девата е не само правилно подбраната храна, но и душевното състояние по време на хранене. Ако тя не се отпусне на масата, преработката и усвояването на храната се влошава.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Девата
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         44.192.107.255           Четвъртък          28.03.2024, 22:57