Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Девата
Диета за Девата
За да поддържа добро здраве, Девата трябва да бъде много внимателна в избора си на храна. Повечето Деви знаят това и стават фанатици на тема здравословно хранене. Тяхната деликатна храносмилателна система се нуждае от чиста и правилно приготвена храна. Основното правило, което трябва да следва Девата, е да избягва храни и напитки, които се преработват трудно и дразнят червата. Могат да използват в неограничени количества месо, плодове и зеленчуци. Трябва да отделят особено внимание на протеиновата храна, която бързо се усвоява и усилва метаболизма, в резултат на което се произвежда енергия. Много протеини трябва да съдържа закуската - постно месо, извара. Сутрин е по-добре да се пие чай, вместо кафе. Най-лошият вариант е да се започва деня с храна, богата на въглехидрати, които организма на Девата усвоява много трудно. За съжаление, именно такава закуска е най-разпространена.

Минералната сол на Девата - калиев сулфат - способства за разнасянето на кислорода към клетките на кожата. Нейният дефицит може да доведе до запушване на порите на кожата и в резултат да се получи възпаление на слюнчените жлези, екзема, пърхот. Тази сол се съдържа в цикорията, салатите, пшеничено брашно, смляно заедно с обвивката на зърното, овес, ръж, сирене, извара, бадеми и постно телешко месо.

Киселото млеко е много полезно за Девата, тъй като помага за размножаването на полезните чревни бактерии. Също така внася в организма витамините от групата В и помага за усвояване на протеините.

В храната трябва да се включва също така - спанак, сливи, ябълки, цитрусови плодове, круши, фурми, орехи.

Лекарствените растения, които хармонират на Девата са: розмарин и валериана. Те могат да се употребяват като тинктура, чай или таблетки.

Ключът за добро здраве на Девата е не само правилно подбраната храна, но и душевното състояние по време на хранене. Ако тя не се отпусне на масата, преработката и усвояването на храната се влошава.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Девата
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         18.217.144.32           Вторник          16.04.2024, 18:05