Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Рак
Рак
Управляваща планета Луна. Противоположен знак Козирог. Елемент вода. Качество кардинален.

[j]Влиянието на Рак е свързано със стомашната област, гърдите – млечните жлези, областта над червата. Болестите на Рак са - гастрит, язва, склероза, диспепсия, тумори. Потребност в храната от калциев флурид. Растения - розмарин. Витамини - В2, С, Е. Трябва да включват в диетата си мляко, листни зеленчуци, лимони, стафиди, ръжен хляб. Следва да развиват самоувереност и емоционална равновесие. Трябва да избягват промени в настроението, агресивност и преяждане.

При гърците астрологическата ключова дума на този знак “ сиамския “ - битка с тъмните сенки. Ракът е обречен на борба с нематериални призраци, невидими същества и идеи, породени от богатата му фантазия. Тези образи могат да бъдат жестоки тирани. Тибетската мистика потвърждава, че те могат да причинят значително зло, ако не бъдат управлявани.

Типичният Рак рядко е удовлетворен от своя личен живот. В резултат имаме вътрешен конфликт и необосновани подозрения, които създават стрес и физически разстройства: нервна диспепсия, рак, гастрит, разстройства на стомаха, лошо освобождаване от шлаки. Много, дори всички тези болести, могат да се избегнат, ако култивира в себе си противоположните емоции: вместо подозрения - доверие в другите, вместо вълнения и мрачни предчувствия - оптимизъм и бодрост, вместо недоволство - прошка.

Лесно е да се каже какво трябва да се прави. Разбира се този, който усеща силата на Луната, това бързо променящо се светило, което за кратко време преминава през различни фази и влияе на всички земни жители и особено на Рака. За да се радват на добро здраве, родените под знака на Рак, трябва да ограничат влиянието на Луната с една или повече творчески дейности. Например Раците, родени в първата част на знака са особено талантливи в драматичното изкуство и в поезията.

Макар и Раците да са считани за един от най-слабите знаци в Зодиака, ако Слънцето в момента на раждане се намира в благоприятно положение, те ще имат здрава телесна структура, жизнеспособност, повишена съпротивляемост на болестите и сила за възстановяване. Влиянието на Луната се усеща повече в детските и юношески години, отколкото в зряла възраст. Смята се, че момичетата, родени при лунно затъмнение или при новолуние са по-слаби физически.

Поради лични разочарования, обиди и вълнения Ракът може да се опита да удави своята мъка в алкохол. Това го води към още по- голямо душевно разстройство и болезнено състояние.

Типичните представители на знака са – чувствителни, скромни, с богато въображение, домоседи, капризни и икономични. Обладават силни покровителствени и майчински инстинкти. Ракът управлява входната врата между невидимия и видимия свят. През тази врата минават душите, които се превъплъщават физически на Земята.

Обикновено Ракът е срамежлив, но когато е уверен, че се намира в средата на приятели, може да бъде много забавен и се радва да види другите весели и усмихнати. Парадоксалното му поведение от външна показност до срамежливост и затвореност е заложено в различните фази на Луната. Ако бъде предоставен сам на себе си и на своите склонности, съществува опасност да се превърне в празен мечтател и мистик. Когато външните условия го събуждат за действие, той може да прояви голямо упорство и да постига целите си. Обикновено Ракът е гражданин и патриот, който цени традициите на своята страна, свободата и справедливостта и е готов да ги защитава, ако се наложи. Сред Раците рядко има държавни престъпници.

Най-важната черта от неговия характер е любовта към семейството и дома. Нищо така не нервира Рака, както дисхармонията в личния живот. Ако почувства, че не го обичат членовете на семейството, той става мрачен и в резултат получава храносмилателни разстройства.

Ракът може да бъде подложен на психически разстройства и го привличат тайните на света. Интерес представляват за него спиритичните сеанси и други контакти със свръхестествените сили. На Рака му е необходимо да знае, че хората с които има работа в такава дейност са с високи помисли и добър характер. Общуването с хора с психика, която е на по-ниско ниво, може да се окаже погубваща за него. Идеалната работа за Рака е - реклама, управление на ресторанти, хотели, търговия с бързооборотни стоки, театър, работа с антични предмети, агенция за издирване на таланти, агенция за покупко-продажба на недвижима собственост.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Рак
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         18.216.190.167           Вторник          16.04.2024, 17:27