Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
pims.m
 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Практика на окончателната стабилизация
Практика на окончателната стабилизация
На вас, които изпълнявате плана Протал, ударният режим е позволил да осъществите мълниеносен и насърчителен старт, смесеният режим ви е довел до желаното тегло, а с преходния режим, продължил десет пъти по броя на свалените килограми, сте запазили постигнатото тегло.

На този етап вие не само сте се освободили от свръх теглото си, но сте преминали и през периода, в който отслабналото тяло се опитва най-упорито и с най-голям успех да си възстанови изгубените килограми.
Накрая тялото ви се е отказало от крайните си реакции, чрез които е извличало максимална полза от всеки грам храна, и вие най-сетне тежите колкото желаете, но си оставате по природа предразположен към затлъстяване със същата обмяна на веществата, заради която не веднъж сте трупали килограми.
И тъй като едни и същи причини влекат едни и същи последствия, вие имате всички шансове да напълнеете, ако не включите в начина си на живот известен брой мерки, предназначени да овладеят този риск.
Но - и в това се състои опасността - вече не става въпрос за период със своите инструкции и ограничения, а чисто и просто за обичайното протичане на живота ви, който отново влиза в правата си. Мярката, която ще вземете, за да постигнете окончателна стабилизация, се отнася за останалата част от живота ви. Което пък означава, че при такава перспектива не е приемливо да си налагате тежки ограничения, с които няма да можете да се съобразявате.
Освен това и главно, досега вие сте били насочвани от съвкупност от строги указания. Били сте затворени в рамките на облог или предизвикателство, където е нямало място за импровизации. Сега обаче напускате крайбрежното корабоплаване, за да се отправите в открито море, където ще можете да плавате самостоятелно, но и да попаднете в буря и да претърпите корабокрушение. Затова ще ви се наложи да изпълнявате нови, макар и сведени до минимум указания.
Планът Протал ви предлага две прости и не особено ограничаващи мерки в замяна на пълна хранителна свобода.

Новото указание предвижда един ден седмично до края на живота си да спазвате режима на чистите белтъчини и да добавите към тази основна мярка още една, още по-проста - всеки ден да приемате три супени лъжици овесени трици.

Ако стриктно ги спазвате, тези две мерки ще ви помогнат да се преборите с предразположението си към затлъстяване. И двете атакуват корена на злото там, където храната и калориите се усвояват от организма. Комбинираните белтъчини и овесени трици ефикасно възпрепятстват тънкото черво да заграбва консумираните храни.

Двете мерки представляват според мен най-безболезненото, което може да се поиска от склонния към затлъстяване в замяна на нормално хранене през останалите шест дни от седмицата. Професионалният ми опит показва, че няма разумен човек, склонен към затлъстяване, който да се откаже от подобна сделка.
Освен това увенчаващата плана Протал окончателна стабилизация има едно допълнително оръжие, един незабележим, но решаващ коз - обучението, на което е бил подложен кандидатът за отслабване през трите предшестващи периода.
Аз, който съм създал този план и всекидневно го практикувам с пациентите ми, знам, защото го установявам непрекъснато, че дебелият или затлъстелият човек, свалил 5, 10, 15, 20 или 30 кила, е придобил през четирите последователни режима инстинктивно познание за стойността на храните, които могат да му помогнат да отслабне и да се стабилизира, придобил е рефлекси, които никога няма напълно да изгуби. Започвайки с режима на чистите протеини, той е открил силата на тези жизненоважни храни, когато са подбрани така, че да изключват другите две хранителни вещества. Той вече знае, че белтъчините представляват извънредно ефикасно средство за отслабване.

По време на смесения режим пък е разбрал, че въвеждането на зелени зеленчуци в храненето забавя скоростта на слабеенето, но не го спира, стига тези необходими за организма храни да не се комбинират с мазнини.

Преминавайки към режима за запазване на теглото, той постепенно е включил в храната си необходими продукти като хляба, плодовете, сиренето, някои нишестени храни, а с гала вечерите е преоткрил удоволствието от излишните лакомства, от които си е похапвал, без да изпитва угризения. Като е правил всичко това, той е запечатал в ума и плътта си класификацията на храните според тяхната стойност.

Точно това постепенно преминаване от жизненоважното към излишното и инстинктивното познание, което то дава, правят от Протал възможно най-дидактичната диета. Спазвайки я заедно с двете мерки за окончателно стабилизиране, вие си отваряте вратите към възможността да отслабнете завинаги.

 
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Практика на окончателната стабилизация
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.224.148.23           Петък          23.03.2018, 20:46