Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
pims.m
 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Две гала вечери седмично
Две гала вечери седмично
Два пъти седмично ще имате възможност да си приготвите хубава вечеря по ваш вкус и без никакви ограничения. Настоявам на думата вечеря, тъй като винаги има пациенти, които решават, че става дума не за две хранения, а за два дни.
Можете да превърнете в гала всяко едно от трите хранения, но ви съветвам да изберете вечерното, за да имате време да му се насладите и да избегнете професионалния стрес.

Гала означава празник, защото на всяка от тези две вечери ще можете да консумирате всякакви храни, особено тези, които най-много са ви липсвали през дългия период на отслабването.
Но трябва да спазвате две главни условия - никога да не си сипвате повторно от едно и също ястие и никога да не си приготвяте две последователни главни хранения.
Следователно всичко може, но в единствено число: едно предястие, едно основно ядене, един десерт или едно парче сирене, един аперитив, една чаша вино - всичко в добро количество, но само по веднъж.

Гледайте също между двете хранения да има достатъчно време, за да позволите на организма си да се възстанови. Ако например сте избрали вторника за гала обяд, не си правете гала вечеря същия ден. Нека поне едно ядене отдели тези хубави моменти. Най-добре е да избирате края на седмицата и вечерите, когато сте поканени на гости.
За тези, които си мечтаят за едно хубаво кисело зеле, за паеля, кускус или каквото и да е друго ястие, моментът най-после е дошъл.
Тези, които отдавна чакат да завършат обяда или вечерята си с истински десерт, с шоколадова паста или сладолед, вече могат да си го позволят.
За тези, които обичат хубавото вино, шампанското или аперитива, пътят е свободен.
Вече можете, без да се притеснявате, но само два пъти седмично, да приемате поканите, на които толкова дълго не сте откликвали.
Много хора, стигнали до този стадий и свикнали на новия начин на хранене, се боят да посегнат към досега забраняваните храни.
Спокойно, двете гала вечери са съвсем съзнателно въведени. Те са част от едно добре замислено цяло.

Освен това те не просто ви се предлагат, а са една от инструкциите, които трябва да изпълнявате без възражения. Протал е план, който не може да се дали на части, без да загуби ефикасността си. Може би не разбирате какъв е смисълът на тази либералност и ползата от двете гала вечери. Явно сега е моментът да ви разкажа за една нематериална част от храненето - удоволствието.
Да се храниш, не означава само да поглъщаш необходимите за оцеляването си калории, а много повече да поглъщаш удоволствие. Това биологическо удоволствие, тази награда ви е била забранена по време на отслабването ви. Сега е моментът да се върнете към нея.
След като говорим за удоволствието от храненето, ще се възползвам от случая, за да ви дам един важен и необходим за окончателното стабилизиране на теглото ви съвет. Не го пренебрегвайте.

Когато се храните и особено когато онова, с което се храните, е вкусно и питателно, МИСЛЕТЕ ЗА ТОВА, КОЕТО ЯДЕТЕ, съсредоточете се върху съдържанието на устата ви и върху всяка частица от усещанията, предизвикани от храната.
Много изследвания на специалисти по храненето показват първостепенната роля на вкусовите усещания в засищането. Всички вкусови усещания, всяко дъвкателно и поглъщателно движение се улавят и анализират от хипоталамуса, от центъра, отговорен за глада и наситата. Натрупването на тези усещания води до засищане.

ЯЖТЕ БАВНО, КАТО НАСОЧВАТЕ СЪЗНАНИЕТО СИ КЪМ ОНОВА, КОЕТО Е В УСТАТА ВИ.

Избягвайте да ядете калорични храни пред телевизора или докато четете, защото така намалявате наполовина усещанията, които стигат до мозъка ви; точно по този начин специалистите по хранене обясняват епидемията от детски обезитет, която вилнее в Съединените щати, където децата през целия ден дъвчат пред телевизора, а когато пораснат, продължават да ядат през целия ден. Дъвката не напразно е американско изобретение.
Така че вкусете без притеснения от тези хубави моменти и повярвайте ми, те няма да ви костват нищо. Но все пак при две условия.

• Първото е крайно важно. Този момент на хранителна свобода има точни граници във времето. Засега става дума само за празничен момент. Да прекосите границата, би означавало да излезете от предначертания път. Не бива да подценявате тази опасност. Ако например сте избрали вторник за първата ви гала вечеря, бъдещето на вашата стабилизация ще зависи от поведението ви в сряда сутринта.

След като широко сте отворили вратата, ще имате ли смелостта да я затворите отново, или ще се окажете от онези, които няма да се сдържат и ще намажат филията си с дебел пласт конфитюр?
Двете гала вечери са украса в хранителната сивота на дните ви, която трябва да ви помогне да издържите, докато тялото ви приеме новото тегло. Те са същностна част от преходния режим, който съм съставил, включвайки в него всичко, което е във властта ми да ви дам. Ако излезете извън границите му, търпеливо изгражданата от вас постройка ще рухне.

• Второто условие е съвсем логично. Гала вечерята е предназначена да ви достави известна доза хранително удоволствие, но не и да ви позволи да си отмъстите. Ако се възползвате от предоставената ви свобода, за да се натъпчете, значи зле сте ме разбрали.
Целта на двете гала вечери е да ви възвърне равновесието. А ако се натъпчете като гъски или се напиете, само ще го нарушите.
И дори ако на другия ден се върнете към режима на запазване на теглото, неразумното ви поведение ще попречи на окончателното ви стабилизиране.
Така че ако искате един прост съвет, яжте каквото искате, сипете си обилна порция, но не си сипвайте повторно. У вас или у приятели се дръжте като в ресторанта, където не е прието да се иска допълнително.

 
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Две гала вечери седмично
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.81.127.179           Сряда          21.03.2018, 20:49