Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
pims.m
 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Режим на запазване на постигнатото тегло
Режим на запазване на постигнатото тегло
НЕОБХОДИМ ПРЕХОДЕН ПЕРИОД

Ето че сте стигнали до идеалното тегло или до приетото и определено в началото на режима тегло, или до компромисно тегло със съзнанието, че ако продължите нататък, рискувате да застрашите целия процес. Времето на големите натоварвания е преминало, най-после сте стъпили на равното. Организмът ви и вие самите сте положили дълготрайно усилие, но сега ви дебне голяма опасност - главозамайването. Вие тежите точно толкова, колкото желаете, но това тегло все още не ви принадлежи. Намирате се в състоянието на пътник, чиито влак навлиза в гарата и спира в непознат град, в който той възнамерява да се установи, без да го познава и без да е живял в него преди. Само че това не е никак сигурно - влакът може всеки миг да потегли заедно с вас и ако искате наистина да останете в града, ще трябва да свалите и куфарите си, да си намерите жилище, работа и приятели. Същото е и с теглото, което току-що сте постигнали. То ще бъде истински ваше, ако отделите време, за да го опитомите, и ако положите минимално усилие за запазването му.
Така че не си правете илюзията, че най-после сте се отървали от проблемите с теглото и че вече можете да се върнете към старите си навици. Това би било катастрофално, защото същите причини пораждат същите следствия и следователно, докато се усетите, ще възстановите първоначалното си тегло. Но не става дума да продължавате безкрайно да се храните като през първите два периода. Кой би приел такова нещо?
Във всеки случаи напълняването, което ви е довело до диетата, особено ако е било голямо или, по-лошо, ако не ви се случва за пръв път, със сигурност не е случайно. Дали е генетично, или придобито, то, подобно на запаметена от компютър информация, вече е записано на твърдия ви диск и няма начин да го изтриете.
Така че в бъдеще ще трябва да намерите предпазно средство, което да включите окончателно в начина си на живот, за да се преборите с тази тенденция и да не напълнеете отново.

Това средство съществува, то е тема на четвъртата фаза от плана Протал - режима на окончателното стабилизиране. Но още не сте стигнали дотам, защото организмът ви продължава да е притиснат от диетата, която сте спазвали през последните месеци. Вие все още сте кандидат за отслабване, предразположен към трупане на килограми, като тази ви склонност сега е удвоена от защитните реакции на организма ви, на чиито запаси сте посегнали. Така че трябва като начало да се сдобрите с организма си, който само чака благоприятен случай да попълни резервите си. Това е целта на периода на запазване на постигнатото тегло, в чийто край ще се отвори вратата, за която мечтае всеки кандидат за отслабване - окончателното стабилизиране с неговата диета, спазвана веднъж седмично. За да преминете успешно през периода на запазването на теглото, трябва да разберете защо сте толкова уязвим, защо тялото ви е толкова склонно отново да напълнее и следователно защо не можете веднага да се насочите към окончателното стабилизиране.

След това необходимо теоретично обяснение ще видим подробно как на практика да запазите теглото си, какви нови храни да консумирате и колко време.

 
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Режим на запазване на постигнатото тегло
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.227.104.40           Събота          20.01.2018, 03:20