Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
pims.m
 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Колко време трябва да трае смесеният режим?
Колко време трябва да трае смесеният режим?
Смесеният режим е сърцето на плана Протал. Нему се пада, след мълниеносното начало, осигурено от ударния режим, да ви заведе до желаното тегло. При случай на подчертан обезитет и на свръхтегло от двайсет килограма, можете, ако всичко друго нормално, да свалите тези килограми за 20 седмици смесен режим, тоест за около пет месеца.

При по-тежки случаи:
• психологически причини - слаба воля, недостатъчна мотивация;
• физиологични причини - генетично предразположение към затлъстяване;
• причини, свързани с многократни провали в миналото;
• при жените - труден предпубертет с нередовен мензис, бременност и главно предменопауза, менопауза и по-специално зле започнато хормонално лечение.
При всички тези случаи теглото се сваля по-бавно и изисква по-специални мерки. Но дори и при тях резултатите от ударния режим са все така забележителни, както и скоростта на отслабването през първите две или три седмици, което разбива всяка съпротива и всички латентни задръжки и води до загуба на 4 - 5 килограма.

От тук нататък старите демони могат отново да се появят и да убият скоростта ви.

• Индивидът със силно предразположение към затлъстяване ще слезе за около месец под летвата на седмичното кило и ще поддържа приемлива загуба от по 3 кила месечно в продължение на два до три месеца, което, прибавено към първоначалното отслабване, дава около 15 свалени килограма. На този стадий месечната загуба още ще намалее и ще се задържи на около 2 кг, дори 1,5 кг. Въпросът, който се поставя, е прост: струва ли си? Най-често отговорът е „не". Затова, освен при особени случаи - заплаха от диабет или тежка и неподлежаща на опериране артроза, или сериозни лични причини, - за предпочитане е да не се настоява, за да не се накърни постигнатият резултат, а да се премине към третата фаза - на запазването на теглото, и да се изчакат по-добри дни и успокояване на организма, за да се постигне първоначално поставената цел. Равносметка: 15 свалени килограма за 4 месеца смесен режим.

• Слабо мотивираният или слабоволев пациент е в по-трудна ситуация. Той също ще свали 4 или 5 кила и изкушенията и отпускането скоро ще се появят. В най-добрия случай, ако близките настояват и ако получи помощ, главно от лекар, той може да се надява на допълнителна загуба от 5 кила за 5 седмици и спешно да премине към третия период - на запазването на теглото, и след това към периода на окончателната стабилизация с един ден седмично диета от чисти белтъчини до края на живота. Равносметка: 10 свалени килограма за два месеца и половина смесен режим.

• „Ваксинираният" със зле избирани или зле спазвани диети ще намери в Протал мечтания режим. Ударната фаза и през него ще премине като булдозер, прегазвайки всяка съпротива. И той ще се зарадва на първите 5 кила, свалени за три седмици, но ще може, ако стриктно се придържа към указанията на плана Протал и към четирите му последователни и свързани режима, да продължи да слабее, за да загуби 20 килограма за шест месеца смесен режим, ще рече, както и при лесните случаи, тъй като ваксинирането се отнася само до смесения режим, но не и до режима на чистите протеини. Трябва да се знае, че изпълнението на плана Протал може да се започне и повторно, без голям риск от привикване, тъй като към чистите протеини не може да се привикне.

• Жените с хормонални проблеми, споменати по-горе, са най-онеправдани от физиологията си. При тях съпротивата срещу режима е такава, че дори първите килограми, толкова лесни за сваляне при всички останали категории, могат да им създадат трудности. Затова за тях е крайно важно, преди да се заловят с плана Протал, да внесат ред в хормоналното си състояние. А това е от компетенцията на гинеколога или на общо практикуващия лекар. Във всеки случай те трябва да знаят, че напълняването по време на менопаузата не е фатално, че наистина съществува труден период, но той трае не повече от шест месеца до една година, а хормоналното лечение, ако го проведат добре, започвайки от малки дози, за да стигнат постепенно до полезната доза, е често най-доброто средство за ефикасно отслабване. Равносметка: без специализирана помощ с оглед на постигане на хормонално равновесие свалянето на 20 килограма може да продължи цяла година и да се изживее като истинско мъчение, но все пак има жени, които успяват. С помощта на специалист, който да подбере естествените хормони, и с понякога необходимата употреба на антиалдостерон, който улеснява елиминирането на вредните вещества, двайсетте кила могат да бъдат свалени за 6 - 7 месеца смесен режим.

 
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Колко време трябва да трае смесеният режим?
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.224.28.203           Петък          23.03.2018, 14:51