Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
pims.m
 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Реакции на организма по време на ударния режим
Реакции на организма по време на ударния режим
Ефектът на изненадата и потребността да се приспособим към нов вид хранене.

Първият ден от ударния режим е денят, в който организмът се бори и се приспособява. Вярно е, че вратата остава отворена за много вкусни и често консумирани храни, но се затваря за доста други, които затлъстелият е свикнал да поглъща, без да си дава сметка за броя и количеството им. Най-добрият начин да се справим с усещането за ограничение, което може да изпитат най-слабо мотивираните, е да се възползваме пълноценно от възможностите, предлагани от режима, а именно за първи път да ядем „колкото ни душа иска" храни като говеждо или телешко месо, риба, каквато и да е тя, включително пушена сьомга, тон в консерва, еурими, стриди, лантустини, бъркани яйца, безкрайната гама на обезмаслените млечни продукти, шунка без тлъстина, без да забравяме кремовете с обезмаслено мляко. Така че през първия ден яжте повече.
Заместете липсващото качество с количество. И главно, организирайте се така, че винаги да имате подръка всички разрешени храни - в шкафа или в хладилника. Освен това, като пиете повече вода, ще имате чувството, че сте се „напълнили” и по-бързо ще се засищате. Ще уринирате много, тъй като несвикналите ви с толкова течности бъбреци ще отворят клапите си и ще изхвърлят и водата, и вредните вещества. Това „отводняване" ще пресуши тъканите на жената, в които водата толкова често престоява, особено в долните крайници, в бедрата и глезените, в пръстите и по лицето.
Още на другата сутрин се премерете и ще бъдете изненадани от първите резултати.
Мерете се често, особено през първите три дни. Резултатите се менят с всеки изминал час. Впрочем запазете навика си да се мерите всеки ден в живота ви, защото, ако кантарът е враг на пълнеещия, той е приятел и награда за отслабващия и всяка загуба на килограми, дори най-малката, е най-доброто стимулиращо средство.
През първите два дни може да се почувствате леко уморени и неспособни за продължителни усилия. Това е периодът на изненадата, когато тялото изгаря тлъстините, без да се колебае и без да се съпротивлява. Така че не сега е моментът да му налагате големи разходи на енергия. Избягвайте натоварващите физически упражнения, състезателните спортове и главно карането на ски в планински условия. Но не се отказвайте от гимнастиката, джогинга или плуването, които практикувате редовно. От третия ден нататък умората преминава и обикновено бива заместена от усещане за еуфория и динамичност, засилвани от насърчителните показания на кантара.

Лек дъх и усещане за сухота в устата.

Тези симптоми не са специфични само за протеиновия режим, а за всяка диета за отслабване. При ударния режим са само по-подчертани отколкото при по-постепенни режими. Те означават, че слабеете и трябва да ги приемате с удовлетворение. За да ги смекчите, пийте повече вода.

След четвъртия ден се появява запекът.

Той е по-подчертан у тези, които са предразположени към него или не приемат достатъчно течности. При останалите ходенето по голяма нужда става по-рядко, но няма причина да се говори за запек. Става дума само за значително намаляване на отпадъците, защото протеиновите храни съдържат твърде малко влакна - храните, които съдържат най-много, като плодовете и зеленчуците, още не са ви позволени. Ако по-рядкото ходене по нужда ви притеснява, купете житни трици и ги смесете с киселото мляко, за да им предадете вкус, или си направете палачинки от житни и овесени трици, яйце и обезмаслена извара. Ако това не е достатъчно, приемете в края на основното ядене една лъжица парафиново масло. И главно, пийте вода, защото водата не само ви кара да уринирате, но и омекотява изпражненията и подобрява перисталтиката.

След третия ден гладът изчезва.

Това изненадващо изчезване е свързано с увеличеното освобождаване на прословутите кетони - най мощните естествени убийци на глада. Тези, които не са влюбени в месото и рибата, бързо се уморяват от тях, като еднообразието оказва силен ефект върху апетита. Затова количеството приети протеини, толкова голямо през първите дни, постепенно намалява.

 
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Реакции на организма по време на ударния режим
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.90.119.59           Четвъртък          22.02.2018, 14:50