Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
pims.m
 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Трайно отслабване на 4 етапа
Трайно отслабване на 4 етапа
Ето че стигнахте до решаващия момент - прилагането на плана Протал. Вече сте запознати с всичко необходимо, за да разберете как действат четирите съставящи го режима.
В теоретическия увод се опитах да ви обясня, че човек не случайно е дебел и че напълняването е част от самия вас, част, която отказвате да приемете, но която отразява природата ви, психологията ви и следователно - идентичността ви; която идва от гените ви и от семейната ви склонност към напълняване, от миналото ви, от обмяната на веществата ви и от характера ви, от емоциите ви и често от особения начин, по който извличате удоволствие от храната, компенсирайки по-малките и по-големите неудоволствия, поднасяни ви от живота.
Ще рече, че тази работа не е толкова проста, колкото изглежда, което обяснява защо толкова сред вас и може би самият вие не сте успявали да се справите с пълнотата си и защо толкова диети се прилагат напразно. Борбата срещу една колкото могъща, толкова и архаична сила като потребността от храна, една неукротима, почти животинска сила, която идва от дълбините на миналото и помита всички аргументи на здравия разум, не може да се основава на обикновеното рационално хранене, нито на надеждата, че дебелият човек ще си наложи самоконтрол.
За да се противопоставите успешно на мощта на инстинкта, трябва да го преборите на неговия терен чрез средствата, езика и аргументите, които са му присъщи. А те са страхът от болестта, потребността да сте част от общността и стремежът да отговаряте на критериите й. Това са единствените инстинктивни мотиви, които могат да ви мобилизират, но те изчерпват силата си още при първия успех, веднага щом външният ви вид се подобри, дрехите ви станат широки и по-малко се задъхвате, докато изкачвате стълбите.
Затова, за да успее да доведе докрай дадена диета или разширен план, дебелият трябва да се опре и на една друга инстинктивна пружина - мнението на авторитета. Следователно планът следва да е създаден от външна инстанция, от чужда воля, която да замести неговата и да приеме формата на точни инструкции, неподлежащи на тълкуване или на обсъждане и изпълнявани толкова дълго, колкото е необходимо, за да се запазят постигнатите резултати.
Създадох плана Протал на базата на изключителната ефикасност на чистите протеини, като през годините го нагаждах към особения профил на дебелия човек, предлагайки му мрежа от инструкции, които взимат под внимание страстната му и крайна природа - героизма и увлечението му от началния стадий и неспособността му да полага продължителни усилия. С течение на времето разбрах, че един единствен режим не е достатъчен за толкова сложна задача, затова създадох четири свързани в едно общо цяло режима, четири режима, чиято цел е да не оставят дебеланкото нито за миг лице в лице с изкушението.
Нека сега преминем към практическото приложение на този четириетажен план.
 
Форум » » » Как да отслабнем завинаги » Трайно отслабване на 4 етапа
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.227.104.40           Събота          20.01.2018, 03:02