Рецепти за зеленчуци + меса -



    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви



 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти за зеленчуци + меса
Рецепти за зеленчуци + меса
Телешко с ендивия

Постелете дъното на тенджерата с нарязан лук, смесен с едно кубче зеленчуков бульон, разтворен в малко вода. Оставете лука на бавен огън, докато придобие златист цвят. Поставете върху това сочно ложе телешки шницел, котлет или всякакво друго постно парче месо и го позапечете. Добавете предварително бланширани ендивии. Посолете, поръсете с черен пипер и оставете да се задушава на бавен огън поне един час. Сервирайте ястието горещо и приберете остатъка в хладилника, за да го консумирате на следващо ядене студен с горчица или затоплен.

Пиле с пилешки дробчета

Заместете телешкото от предишната рецепта с парчета пилешко и пилешки дробчета. След като мекото и дробчетата се сварят, намачкайте дробчетата в остатъка от сока от пилето.

Телешки шницел с гъби

В тефлонов тиган пригответе постелка от нарязан лук, смесен с едно кубче зеленчуков бульон, разтворен в малко вода. След като лукът добие златист цвят, поставете отгоре му парче постно телешко и го оставете да се задушава. Когато омекне, добавете гъбите и задушете ястието за около ¼ час в захлупен тиган. След като гъбите пуснат сока си, оставете излишният сок да изври.

Заешко с лук и домати

Постелете тефлоновия тиган като в горната рецепта. Когато лукът придобие златист цвят, поставете отгоре му няколко парчета заешко. Добавете нарязани на четири домати, няколко скилидки чесън, сол, черен пипер и оставете да се задушава. Преди да сервирате поръсете с накълцан на ситно магданоз.

Пълнена зелка

Бланширайте във вряла вода една голяма зелка, изцедете я. Отстранете кочана и издълбайте дупка, в която ще поставите плънката.
Пригответе плънката с 300 г говежда кайма, лук, магданоз, сол и черен пипер. Позапържете я в тефлонов тиган с две-три лъжици доматено пюре. Напълнете зелката и я покрийте с най-големите й листа. Завържете я с конец. Поставете я в тенджера с малко вода, захлупете и оставете да се задушава на бавен огън.

Пиле Маренго

Постелете дъното на тефлонов тиган с лук и бульон като в предишните рецепти. Когато лукът са позачерви, добавете няколко нарязани на парчета домати, мащерка, черен пипер и сол.
Поставете парчетата пиле върху този мек и ароматен килим, захлупете и оставете да се задушава с половин чаша вода. Половин час преди края на задушаването добавете добре измитите и нарязани на парчета гъби. Оставете излишният сос да изври.

Ендивия с шунка

Измийте ендивиите и ги сварете на пара. Когато са готови, увийте всяка ендивия в парче олекотена шунка.
Пригответе сос бешамел с нискомаслено мляко, царевично нишесте и пр. (виж сосовете) Разположете ендивиите една до друга в тавичка. Залейте със соса бешамел. Сложете в гореща фурна да се запече.
 
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти за зеленчуци + меса
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.211.82.105           Събота          10.12.2016, 01:06