Рецепти за Ударния режим на чистите Белтъчини - Сосове - Страница 2 -



    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви



 Пими ®

Страница 2 из 4«1234»
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти за Ударния режим на чистите Белтъчини - Сосове
Рецепти за Ударния режим на чистите Белтъчини - Сосове
Бял сос

Необходими са ви 2 жълтъка, 100 г нискомаслено кисело мляко и половин чаша нискомаслено прясно мляко. Посолете прясното мляко, поръсете го с черен пипер и го изсипете върху двата жълтъка, като разбивате добре, после добавете киселото мляко. Затоплете сместа на водна баня. Можете да прибавите и ситно нарязан корнишон.
Върви с риба.

 
Сос грибиш

За 4 души. Смелете едно твърдо сварено яйце. Добавете 2 чаени лъжички горчица, 1 супена лъжица оцет, 1 чаена лъжичка парафиново масло, предварително размито в минерална вода, после добавете и 1 супена лъжица разбито кисело мляко, сол, черен пипер, магданоз и нарязан корнишон.

Много подходящ за варено месо, за студени меса и особено за език.

 
Зелен сос

Трябват ви по 25 г от всяка от следните пресни треви: кози киселец или кресон по избор, магданоз, тарос, планински лук, листа от керевиз, джоджен и млад шалот.
Накълцайте на много ситно подправките, после добавете шалота. Нарежете на парчета три твърдо сварени яйца и ги прекарайте през миксер. Смесете с 200 г. обезмаслено кисело мляко, оцет, сол и черен пипер, с подправките и шалота. Разбъркайте и оставете на хладно.

Сосът върви към варено говеждо, студено или топло.

 
Доматен сос

За 4 души. В тефлонов тиган запечете до златисто една глава лук, после добавете 6 до 8 обелени и намачкани домати без семките, а ако бързате, 300 мл доматено пюре. Посолете и поръсете с черен пипер.
Захлупете и варете на слаб огън 20 минути. Оставете да изстине и разбъркайте с миксер. Ароматизирайте с пресен джоджен, босилек и тарос.

Използва се с риба или зеленчуци.

 
Сос с ароматни треви

За 4 души. Разтворете едно кубче зеленчуков бульон и 1 чаена лъжичка царевично нишесте в половин чаша хладка вода. Сложете сместа на огъня и бъркайте, докато се сгъсти. Дръпнете от огъня и добавете 200 г нискомаслена извара, магданоз, мащерка, сол и черен пипер.

Подходящ е както за меса, така и за риба.

 
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти за Ударния режим на чистите Белтъчини - Сосове
Страница 2 из 4«1234»
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.158.119.60           Събота          10.12.2016, 04:57