Рецепти за Ударния режим на чистите Белтъчини - Сосове - Страница 3 -



    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви



 Пими ®

Страница 3 из 4«1234»
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти за Ударния режим на чистите Белтъчини - Сосове
Рецепти за Ударния режим на чистите Белтъчини - Сосове
Сос по ловджийски

За 4 души. Сложете в тенджерка два нарязани на тънки ивици шалота и залейте с 3 супени лъжици оцет и 2 супени лъжици вода. Захлупете и оставете да се вари десетина минути. Отхлупете и оставете да изстине 5 минути. Добавете един разбит жълтък, 2 супени лъжици извара, сол, черен пипер и ситно нарязан тарос. Стоплете на водна баня, за да се сгъсти сосът.

Поднася се с меса и риба.

 
Сос по холандски

За 4 души. Разбийте един жълтък с една чаена лъжичка горчица и две супени лъжици лимонов сок. Затоплете няколко минути на водна баня, за да се сгъсти сместа, после бавно добавете 50 мл топло мляко, като непрекъснато бъркате. Оставете соса да се сгъсти на водна баня и го дръжте на топло до момента на сервирането

Класически сос за бяла риба, но подхожда и на аспержи, зелен фасул и спанак.

 
Сос бешамел

Смесете 1/4 литър студено нискомаслено мляко и 1 супена лъжица царевично нишесте, после добавете едно кубче зеленчуков бульон. Сгъстете сместа на бавен огън. Прибавете според вкуса си сол, черен пипер или мускатово орехче.

Върви със зеленчуци и особено с ендивия с шунка.

 
Сос с хрян

Разбийте с миксер стотина грама извара, смесена с една чаена лъжичка настърган хрян, сол и черен пипер.

Сосът върви с риба - приготвена на пара, печена във фолио или в микровълнова печка.
Подходящ е и за бели меса.

 
Сос тартар

Забърквате 75 г диетична майонеза (виж по-горе) със ситно нарязани 10 г лук, 1 корнишон и крехки листа от магданоз. Поръсвате с черен пипер.

Подходящ е за студена риба, стек, език, шунка.

 
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти за Ударния режим на чистите Белтъчини - Сосове
Страница 3 из 4«1234»
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.87.114.118           Събота          10.12.2016, 10:53