Рецепти за говеждо -



    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви



 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти за говеждо
Рецепти за говеждо
Говеждо печено

Взимате парче говеждо филе, поставяте го в тавичка с малко вода и го пъхате в силно загрята фурна. Солите го в края на печенето, иначе сокът му ще изтече и ще се изсуши. Пече се по 15 мин на 250 г месо.
Остатъкът от печеното
Сервира се студено с някой от описаните по-горе сосове.

Шишчета от говеждо филе

Нарежете на големи парчета 400 г говеждо филе и го нанижете на шишове заедно с кръгчета лук, мащерка и дафинов лист. Можете да нанижете и домати и чушки, но само за вкус и цвят, без да ги консумирате през ударния период.

Стек тартар

Вземете 200 г млян стек и го размесете с всички съставки на соса тартар (виж в Сосове), докато получите хомогенна смес. За любителите на сурово месо.

Стек с черен пипер

Взимате един хубав стек и го изпичате в тефлонов тиган. В края на печенето го поръсвате с едро смлян черен пипер. Леко затопляте 50 г нискомаслено кисело мляко, добавяте една чаена лъжичка парафиново масло, поръсвате с черен пипер и изсипвате половината от сместа върху горещия стек. Оставяте го да постои на загасена печка, дърпате го от огъня, разбърквате останалата част от соса и заливате стека.

Говеждо варено

Слагате около 500 г съвсем постно говеждо в литър и половина вода с мащерка, дафинов лист и една глава лук. Посолявате и поръсвате с черен пипер.
Варите 1,15 ч, после сервирате месото, нарязано на кубчета със сос равигот и корнишони.
След ударния режим, когато зеленчуците се появят в менюто ви, можете да добавите в бульона един стрък праз и да поднесете говеждото с доматен сос.

Говеждо печено от мляно месо

Продукти: 1,2 кг говежда кайма, 4 яйца, сол, черен пипер, 1 глава лук и 50 г извара.
Разбивате две от яйцата, настъргвате лука, добавяте изварата, сол и черен пипер и размесвате с месото. Намазвате тавичката с олио, поръсвате с брашно и разстилате половината смес.
Другите две твърдо сварени яйца нарязвате на филийки и нареждате върху каймата. После ги покривате с останалата половина от сместа.
Загрявате фурната на 180 градуса и печете около един час.
Поднасяте печеното топло или студено със сос с хрян, зелен сос или доматен сос.

 
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти за говеждо
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.158.119.60           Събота          10.12.2016, 04:59