Рецепти с пилешко и заешко -



    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви



 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти с пилешко и заешко
Рецепти с пилешко и заешко
Пиле с тарос

Натъркайте пилето с чесън и тарос, после нарежете на ситно тароса и поръсете с него вътрешността на пилето. Посолете и поръсете с черен пипер. Опечете пилето - или на грил, или във фурната. Не яжте кожата и крилцата.

 
Пилешко суфле

Накълцайте с нож бяло пилешко месо и добавете черен пипер и ароматни треви.
Загрейте една малка чашка нискомаслено прясно мляко и залейте с него два сурови жълтъка. Размесете с накълцаното месо, после разбийте двата белтъка на сняг и ги прибавете към сместа. Пече се половин час във фурна на средна температура.

 
Пиле с тарос

Продукти: пиле около 1,5 кг, 2 моркова, 2 домата 1 праз, 1 глава лук, 1 стрък тарос, 1 белтък, 1 чаена лъжичка смлян розов пипер, сол и черен пипер.
Измийте пилето, после го нарежете на парчета. Обелете, измийте и нарежете морковите, праза и лука. Поставете ги в тенджера в един литър вода и ги оставете да заврат. Добавете пилето, сложете сол и черен пипер, отстранете пяната и оставете да ври на бавен огън 1 ч.
Извадете пилето, изцедете го и го обезкостете. Махнете семките на доматите и ги нарежете на кубчета. Поставете парчетата пилешко в тавичка, като ги отделите едно от друго с доматите и десетина листа от тарос. Оставете бульонът да ври, докато останат около 250 г.
Разбийте белтъка на сняг и изсипете отгоре му бульона, после го оставете да поври 1 мин. След като изстине, прекарайте сместа през тензух. Поставете вътре пилето и го поръсете с розов пипер.
Изсипете ястието в плато и го приберете в хладилника да изстине, за да го поднесете студено. За предпочитане е да го консумирате на другия ден.

 
Задушено в гювече

(За 8 души)

Продукти: 1 пиле от 1,5 кг, 400 г телешко, 1 заек от 1 кг, 20 г обезмаслена шунка, телешки кости, мащерка, дафинов лист, розов пипер, сол, черен пипер, винен оцет.
Нарежете шунката, пилето, заека и телешкото на парчета. Смесете месата и ги поставете в гювече. Посолете, поръсете с черен пипер, добавете мащерката, дафиновия лист и 5 зърна розов пипер. Покрийте със смес от оцет и вода (2 части вода на 1 част оцет). Сложете и телешките кости, за да получите добро желе. Захлупете и сложете във фурната. Пече се на 200 градуса в продължение на 3 часа. Консумира се студено.
 
Заек с горчица

Намажете с горчица една заешка задница, поръсете с мащерка на прах и увийте във фолио. Сложете заека в нагорещена фурна и печете 1 час. След това го извадете от фолиото.
Смесете една супена лъжица парафиново масло със 100 г нискомаслено кисело мляко, добавете сол и черен пипер и разбийте хубаво сместа. След това залейте с този сос заека.
Затоплете ястието във фурната и го поднесете с кръгчета корнишони.

 
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти с пилешко и заешко
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.211.82.105           Събота          10.12.2016, 01:11