Рецепти с риба -



    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви



 Пими ®

Страница 1 из 212»
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти с риба
Рецепти с риба
Риба на пара

Вземете една средно голяма риба по ваш вкус. Изплакнете я и хубаво я подсушете. Поставете я между две чинии, а тях поставете върху тенджера, до 3/4 пълна с вряща вода.
Рибата е готова след четвърт час. Добавете лимон, сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Риба с бял сос

Сварете рибата в бульон от бяло вино и подправки. Сервирайте с бял сос и ситно нарязан магданоз.

Риба в мида пектен

Залейте студения остатък от вчерашната риба с диетична майонеза и го сложете в мида пектен. Украсете с твърдосварени яйца, нарязани на четири.
Или затоплете остатъка от рибата и го залейте с бял сос със ситно нарязан магданоз.
Или ако бързате, поднесете остатъка от рибата със сос винегрет.

Риба с миди

Пригответе една добре почистена риба по ваш вкус и двайсетина миди. Измийте рибата и я поставете в тавичка с нарязана на филийки глава лук.
Изсипете мидите в тенджера и я сложете на огъня, за да ги отворите. Смесете сока им с малко лимонов сок, прекарайте сместа през фина цедка и я изсипете върху рибата. Поръсете рибата с черен пипер и я сложете във фурната. Извадете я след 1/4 час, добавете мидите, посолете и затоплете.

Печена риба

Изберете една риба по ваш вкус, почистете я от люспите, измийте я и хубаво я подсушете. След това я запечете или на грил, или във фурната, след като я поръсите с черен пипер и я гарнирате със смес от ароматични треви, тарос и накълцан лук.
Рибата е опечена, когато кожата й придобие златист цвят (около 3/4 ч). Посолете я преди края на печенето.

Филе от риба във фолио

Изберете едно хубаво филе от риба по ваш избор. Поставете го върху лист фолио. Поръсете филето с копър, изстискайте отгоре малко лимон, посолете и поръсете с черен пипер. Добавете за вкус кръгчета лук и един нарязан праз, който ще отстраните след опичането. Завийте фолиото и сложете рибата в гореща фурна. Извадете я след не повече от 10 мин, дори по-малко, за да запази сочността си.

 
Филе от риба едностранно запечено

Изберете едно хубаво дебело филе с кожата. Сложете го най-горе във фурната, непосредствено под грила, върху покрита с фолио тавичка, с предварително обилно посолената кожа нагоре.
Оставете да се запече, докато солта са навлажни със сок, а кожата покафенее и се напука. В този момент частта на филето под кожата е опечена - с цвят на пепел от рози и твърда консистенция, докато долната част е сурова, едва затоплена, бледорозова и мека. Извадете филето, оберете солта, обърнете рибата с кожата надолу и сервирайте.

 
Сурово мариновано филе от риба

Накиснете за през нощта едно голямо парче филе от предпочитаната ви риба в марината от лимонов сок, копър, ароматични треви, сол и зелен пипер. На другия ден разрежете рибата на тънки парчета и я поднесете, поръсена с нарязан копър.

 
Филе от сурова риба по японски

Това е най-практичният и най-бърз начин за приготвяне на риба. Нарежете на тънки филийки филето във вертикална посока, от кожата надолу. Подредете филийките в чинията, залейте със соев сос и поднесете.

 
Филе от риба със сос тартар

Вземете 150-200 г смляно филе от риба и прибавете една по една всички съставки на соса тартар (виж рецептата). Бъркайте, докато се получи хомогенна смес.

 
Форум » » » Рецепти на Пиер Дюкан » Рецепти с риба
Страница 1 из 212»
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         54.167.149.128           Петък          09.12.2016, 03:55